Genç yaşta hayata gözlerini yuman Eskişehirspor’un kalecisi Sinan Alağaç için TED Koleji anlamlı bir projeyi hayata geçirdi. Sinan Alağaç için hazırlanan ‘Cennete uzanan eller’ adlı tabloya Siyah Kırmızılı oyunculara el izleriyle ve imzalarını alan TED Koleji merhum Alağaç’ı unutmadı
Futbolcuların el izleri alındı
TED Eskişehir Koleji, Eskişehirspor futbolcuları ile birlikte bir tablo çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz gün Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde gerçekleştirilen organizasyonda, TED Eskişehir Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Nurgül Asan’ın hazırladığı “Sinan Alağaç” portresinin etrafına, Kırmızı ve Siyah renklerle futbolcuların el izleri ve imzaları alındı. Tablo, 18 Kasım 2013 Pazartesi günü yapılacak olan “Sinan Alağaç Futbol Turnuvası” ödül töreninde sahibini bulacak.
Şener: Alağaç’ı unutmayacağız
TED Eskişehir Koleji Beden Eğitimi Bölüm Başkanı Fatih Şener bu proje hakkında yaptığı açıklamada rahmetli kaleciyi unutmayacaklarını söyleyerek “Sinan Alağaç’a atfettiğimiz ve ‘Cennete Uzanan Eller’ adını verdiğimiz bu değerli tabloyu, şampiyon takıma armağan edeceğiz. Genç yaşta hayata veda eden, Eskişehirsporumuzun ve milli takımın efsane kalecisi, rahmetli Sinan Alağaç adına gerçekleştirdiğimiz bu projede; başta Eskişehirspor yönetimi ve sporcuları olmak üzere, herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. (Spor Servisi)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çocuklar için mücadele edelim
Seval Erci
Eskişehir altın madenine karşı tek vücut!
Tarkan Demir
Ya zır cahiller ya da ahlaksızlar
Kerem Akyıl
Nerede yanlış yaptık?
Ümit Polatbaş
Vadiye el attık!
Kaan Özcan
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
