BUZ GİBİ GOLÜ HİÇE SAYDILAR

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç BUZ GİBİ GOLÜ HİÇE SAYDILAR
A
a

İlk 4 umutlarına Kadıköy’de Yıldırım düştü

İlk 4 umutlarına Kadıköy’de Yıldırım düştü


İstanbul’da rakibi Fenerbahçe’ye futbol anlamında büyük üstünlük kuran, yakaladığı gol pozisyonlarında büyük şansızlık yaşayan Eskişehirspor verilmeyen golüyle adeta kahroldu. Alper Potuk’un golünü saymayan Bülent Yıldırım Eskişehirspor’u puandan etti

İş zora girdi

Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında Fenerbahçe’nin konuğu olan Eskişehirspor, İstanbul’da 3 puan bıraktı. Maçın genelinde rakibine karşı iyi oynayan ancak bir türlü girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Eskişehirspor’da kaçan puanın üzüntüsü yaşanıyor. İstanbul’da rakibine adeta futbol dersi veren Kırmızı Şimşekler, hakem Bülent Yıldırım’ın kararları ile Avrupa umutlarını zora soktu.

Saç baş yoldurttu

Maçın 51’inci dakikasında Veysel’in sağ kanattan kestiği topa dokunan Alper, meşin yuvarlığı ağlara yolladı. Maçın yardımcı hakemi golü verirken, orta hakem Bülent Yıldırım, Alper’in topa elle dokunduğunu belirterek, Eskişehirspor’un belki de galibiyet golünü iptal etti. Bu pozisyonda Alper’e de sarı kart gösteren Yıldırım, adeta saç baş yoldurdu. Bu pozisyonun devamında ise Fenerbahçe Cristian ile 1-0 öne geçti. (Ahmet Deniz Canoruç)

 

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi