Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik güvenliğini artırmak amacıyla yol çizgi boyama çalışmalarını sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi ekipleri, şehir merkezi, ilçe ve mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmaları tamamlanan güzergâhlar başta olmak üzere, yol çizgileri deforme olan bölgelerde boyama çalışması gerçekleştiriyor. Bu kapsamda ekiplerin son durağı Batıkent Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı oldu. Bulvarda yol çizgi boyama çalışmaları tamamlandı.
Bülent Ecevit Bulvarı’nda mevcut altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt kaplama yapıldı. Son olarak yol çizgilerinin de yenilenmesiyle güzergâh daha elverişli hale getirildi. Büyükşehir Belediyesi, yol çizgi çalışmalarının yaz döneminde kent genelinde devam edeceğini bildirdi.
Belediye ekipleri, çalışma yapılan bölgelerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çakırözer’den Sivrihisar Belediye Başkanı Dökmeci’ye katıl çağrıs…
Tarkan Demir
Melih Aydın ES TV’de bombaladı
Kerem Akyıl
Geleceğe bırakılan en büyük miras
Ümit Polatbaş
ESKİŞEHİR ULAŞILABİLİR OLMALI
Seval Erci
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Mobilya sektörünü kim bu hale getirdi?
Kaan Özcan
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy