Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi, “Geleceğin Hayat Boyu Öğrenme Merkezlerini Tasarlıyoruz” Yenilikçi Modeller Yarışması’nda Türkiye birinciliğine layık görüldü.
Türkiye genelinden toplam 270 projenin başvurduğu yarışmada Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nin hazırladığı “Doğa Temelli, Teknoloji ve Yapay Zekâ Destekli Akıllı Yaşam Boyu Öğrenme Kampüsü” isimli proje birinci oldu.
Doğa, teknoloji ve yapay zekâyı hayat boyu öğrenme anlayışıyla bir araya getiren projede çok sayıda yenilikçi uygulama bulunuyor.
Proje kapsamında sürdürülebilirlik, akıllı tarım, dijital ikiz kampüs, mobil eğitim ve sanal gerçeklik destekli öğrenme gibi farklı modellerin hayata geçirilmesi planlanıyor.
Projenin, geleneksel eğitim anlayışını teknoloji ve doğa temelli uygulamalarla birleştirmesiyle öne çıktığı belirtildi.
Türkiye birincisi olan Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’ne 75 bin TL değerinde hediye çeki verildi.
Ödül, EPALE 2025-2026 Uluslararası Konferansı kapsamında İstanbul’da düzenlenen törende Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Evren Canyılmaz’a takdim edildi.
Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Serdal Şimşek, elde edilen başarı nedeniyle Bozüyük Halk Eğitimi Merkezini tebrik etti.
Şimşek, “Doğa, teknoloji ve yapay zekâyı hayat boyu öğrenme anlayışıyla buluşturan bu projenin Türkiye birinciliğine layık görülmesi bizleri gururlandırdı” dedi.
Projede emeği bulunan yönetici, öğretmen, kursiyer ve paydaşları da kutlayan Şimşek, “Bilecik’ten Türkiye’ye uzanan eğitimde yenilik ve başarı yolculuğumuz devam ediyor” ifadelerini kullandı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Cumhur İttifakı Eskişehir’i kazanmak için CHP’den umutlu!
Tarkan Demir
Gelin Elif Mavi’nin yasını tutalım
Kerem Akyıl
Başkan Ataç her yerde!
Kaan Özcan
Eskişehir yeni eserler kazandı!
Seval Erci
Mesele domates değil, hâlâ anlamadınız mı?
Ümit Polatbaş
Daha iyi performansları göreceğiz
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy