Beşiktaş’ın maçında VAR koltuğunda Johann Pfeifer olacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Beşiktaş’ın maçında VAR koltuğunda Johann Pfeifer olacak
A
a

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile Gaziantep FK arasındaki kritik maçta, Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Almanya Futbol Federasyonu'ndan Johann Pfeifer görev alacak.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam oynanacak Beşiktaş - Gaziantep FK maçının Video Yardımcı Hakem'i (VAR) Almanya Futbol Federasyonu'ndan Johann Pfeifer oldu.

Trendyol Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, bu akşam saat 20.30'da Tüpraş Stadyumu'nda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek. Küçük'ün yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Bahtiyar Birinci yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi de Ozan Ergün olacak.

Zorlu mücadelenin VAR koltuğunda Almanya Futbol Federasyonu'ndan Johann Pfeifer oturacak. Pfeifer'e, AVAR'da ise Onur Özütoprak eşlik edecek.
Kaynak : İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi