Bayram sıcaklığı Eskişehir'i yakıyor: Dışarı çıkmadan dikkat!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Bayram sıcaklığı Eskişehir'i yakıyor: Dışarı çıkmadan dikkat!
A
a

Eskişehir'de bayram tatilini geçirenler dikkat! Yetkililer bayramın ikinci gününde etkili olacak aşırı sıcaklara karşı vatandaşları uyardı. Peki 17 Haziran Pazartesi günü Eskişehir'de hava sıcaklığı nasıl olacak?

Sütiş Eskişehir

Eskişehir'de Kurban Bayramı'nın 2'nci gününde hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması ve 38 dereceye kadar ulaşması beklendiğinden meteoroloji yetkilileri muhtemel risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava tahmin raporuna göre, bölge genelinin az bulutlu olacağı ve havanın açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 2 ila 4 derece artması bekleniyor. Rüzgarın ise kuzeyli yönlerden hafif ve orta kuvvette; öğle saatlerinde Bursa, Bilecik ve Kütahya çevreleri ile Eskişehir'in batı kesimlerinde kısa süreli olarak kuvvetli eseceği öngörülüyor. 

Eskişehirlileri Yetkililer Uyardı!

Günün en yüksek sıcaklıklarının bazı merkezlerde 35 derece civarı ve üzerine çıkacağı tahmin edildiğinden meteoroloji tarafından, ilgililerin ve vatandaşların oluşması muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli davranmasının önemli olduğu konusunda uyarı yapıldı. Öte yandan, Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklığının Sarıcakaya ilçesinde 38, Mihalgazi'de ise 37 dereceye kadar ulaşacağı değerlendiriliyor. 


Eskişehir Hava Durumu:

18 Haziran Salı: Açık hava, en yüksek sıcaklık: 13°C - 33°C

19 Haziran Çarşamba: Açık ve bulutlu hava, en yüksek sıcaklık 15°C - 33°C

20 Haziran Perşembe: Açık hava, en yüksek sıcaklık 14°C - 33°C

                          

Kaynak : İHA
Şahin Erden Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi