Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yaşadığı kaza sonrası hastaneye kaldırılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yaşadığı talihsiz olay sonrası bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Başkan Zeyrek’in evinde yaşadığı elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Ataç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ferdi Zeyrek'in evinde elektrik çarpması sonucu hastaneye kaldırıldığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ferdi Başkanımıza acil şifalar diliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.”
Başkan Ataç, açıklamasında Ferdi Zeyrek’in en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diledi.
Kaynak : HABER MERKEZİ