Başkalarının Fikirleri Kararlarımızı Nasıl Etkiler? Eskişehirlilerden Tepkiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Başkalarının Fikirleri Kararlarımızı Nasıl Etkiler? Eskişehirlilerden Tepkiler
A
a

Hayatta yaşadığımız her an küçük veya büyük kararlarımızın bir sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Kimi zaman yanlış kararlarla bir ders alırken, kimi zaman da emin bir şekilde verdiğimiz kararlar neticesinde olumlu sonuçlarla karşılaşıyoruz. Kararsız kaldığımız durumlarda ise çevremize ve yakınlarımıza danışabiliyoruz. Peki başkalarının fikirleri kararlarımızı ne kadar etkiler? İşte Eskişehirlilerin yorumu...

Sütiş Eskişehir

SORU: BAŞKALARININ FİKİRLERİ KARARLARINIZI DEĞİŞTİRİR Mİ?

BİLDİĞİMİ YAPARIM

SEYHAN KARACA: Başkalarının fikirlerini sorarım, saygı da duyarım ama yine de kendi kararımı veririm. Çevremin söylediklerini de kulak ardı etmem ama genelde bildiğimi yaparım. Sonuçta benim de bir aklım var.

YANLIŞ BİLE OLSA ÖĞRENMİŞ OLURUZ

OSMAN KISA: Ben çevremin söylediklerinden etkilenmem. O bunu demiş, bu şunu yapmış beni ilgilendirmez. Kendi bildiğim doğruda ilerlerim. Yanlış bir karar almış olsak bile yanlışı öğrenmiş oluruz. Bir dahakine doğruyu yaparız.

HERKESİN DOĞRUSU KENDİNEDİR

MEHMET EZER: Herkesin doğrusu kendinedir. Benim kararlarımı etkilemez. Kimseye danışmaya gerek yok, danışabilecek aklı başında insan da kalmadı. Herkes kendiyle uğraşıyor.

YANLIŞ DA OLSA BENİM YANLIŞIM OLUR

RUKİYE TAVLAR: Kimsenin aklına ihtiyacım yok, kendi kararlarımı kendim alırım. Çevrem de kararlarımı değiştirmez, ben etkilenmem. Bu zamana karar elalem için yaşadık da ne oldu? Herkesin fikri var, herkes kendi kararını uygulasın. Yanlış da olsa benim yanlışım olur.
 
Kaynak : MUHABİR - EFE EMRE ÖZBEY
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi