Ayşe Ünlüce ESGROUP’u ziyaret etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ayşe Ünlüce ESGROUP’u ziyaret etti
A
a

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı avukat Ayşe Ünlüce, ESGROUP’u ziyaret etti.

Sütiş Eskişehir
Avukat Ünlüce, ESGROUP yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, yoğun seçim çalışması sürdürdükleri il genelinde vatandaşların gösterdiği teveccühten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini üstlendiği 5 yılda özellikle kırsalda yaptıkları çalışmaların olumlu etkilerine ilçelerde yakından tanık olduklarını kaydetti.

Kent merkezinde gerçekleştirdikleri ziyaretler ve toplantılarda toplumun tüm katmanlarında büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyelerinin hizmetlerinden genel bir memnuniyet gördüklerini vurgulayan Ünlüce, şöyle konuştu:
“Mümkün olduğunca çok fazla vatandaşımıza temas etmeye, bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Bizim en büyük avantajımız hizmetin içinde olmamız. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle zaten vatandaşımıza hizmet noktasında görevimizi layıkıyla yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Nitekim bunun karşılığını da vatandaşın geri dönüşlerinde görüyoruz. Eskişehir’e yakışan bir propaganda dönemi geçiriyoruz. Bunu da Eskişehir’in bir şansı olarak görüyorum.“

ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Fetih Demirdaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ünlüce’ye başarılı bir seçim süreci geçirmesi temennisinde bulundu.
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Rafet şal 1 Şubat 2024 22:32

TAM BİR HANIM ESKİŞEHİRİMİZE ÇOK YAKIŞIR AYŞE ÜNLÜCE..

0 1 Cevap Yaz
Hakan araz 31 Ocak 2024 23:11

ESKİŞEHİRİMİZE ÇOK YAKIŞACAK ASIL VE HANIMEFENDİ…

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi