Süper Lig’in devre arasını Antalya Belek’te kamp yaparak geçiren Eskişehirspor’da 9 gün süren kamp bugün sona erdi. Kırmızı Siyahlı ekip bugün akşam saatlerinde Eskişehir’e gelecek
Eksikler tespit edildi
Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 24 puanla beşinci sırada tamamlayan Eskişehirspor, ligin devre arasını Antalya’da kamp yaparak geçirdi. 2 Ocak’ta Antalya Belek’te yer alan Spice Otel’de toplanan Kırmızı Siyahlı ekip sıkı bir kamp geçirdi. 6 Ocak Pazar akşamı Almanya Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile karşılaşan Es Es, rakibine 2-1 mağlup olmuşu. Bu maçta takımının hatalarını gören Ersun Yanal, idmanlarda eksik yönlerin üzerinde durdu.
Gözler kupa maçına çevrildi
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda yarın Mersin İdman Yurdu ile sahasında karşılaşacak olan Eskişehirspor, bugün Eskişehir’e gelecek. Antalya kampını noktalayan Kırmızı Siyahlı ekip akşam saatlerinde Eskişehir’de olacak. Yarın ki maç için tesislerde kampa girecek olan Es Es, maç sonrası 1 gün izin kullanacak. Kırmızı Siyahlı futbolcuların kupa maçına oldukça önem verdiği ve Mersin İdman Yurdu karşısında mutlak galibiyet almak istedikleri belirtildi. (SS)
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Çakırözer hak ettiği makamda
Kerem Akyıl
Yeni Parti yenilik getirir mi?
Kaan Özcan
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Tarkan Demir
Daha dün gibi aklımızda
Seval Erci
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Ümit Polatbaş
Es Es’in yolu açık olsun
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy