Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Anadolu Üniversitesi ve ilgili kurumların iş birliğiyle düzenlenen Türkiye’nin en kapsamlı ulaşım festivali “U Fest”, 25-28 Kasım tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.
Festival boyunca, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz da konuşmacı olarak yer alacak. Etkinlikler, her gün 10.00-17.00 saatleri arasında Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek. Ulaşım alanında deneyimli ve başarılı isimlerin katılımıyla düzenlenen programda öğrenciler ve katılımcılar sektörü yakından tanıma fırsatı bulacak.
Ayrıca festivale kayıt yaptıran katılımcılar arasında düzenlenecek çekilişte dört kişiye Doğu Ekspresi bileti hediye edilecek. Çekiliş, 28 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı ve Yunus Emre Konferans Salonu’nda canlı olarak gerçekleştirilecek.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
TOKİ Kocakır konutlarının altyapısını kim yapacak?
Tarkan Demir
CHP’de kapının önüne konacak isimler
Kerem Akyıl
Uyanınca ilk iş bunu yapıyorsanız büyük tehlikedesiniz!
Ümit Polatbaş
Trafiği sıkıştıran büyük araçlar!
Kaan Özcan
Bayram mutluluk demek değil miydi?
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
