Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrası (ASO), Yunus Emre Salonunda düzenlediği konserle müzikseverlere keyifli dakikalar yaşattı. Konserde, dünyaca ünlü bestecilerin eserleri seslendirilirken, konserin şefliğini Murat Göktaş yaptı.
Mozart, Schumann ve Bach’ın eserlerinin seslendirildiği gecede, solist olarak Ruba Pekdemir Peker (piyano), Gizem Tanatar (piyano) ve Ozan Dinç (keman) yer aldı. Konserde, R. Schumann’ın Op. 54 Piyano Konçertosu, W. A. Mozart’ın K.488 Piyano Konçertosu No. 23 ve J.S. Bach’ın BWV 1042 Keman Konçertosu dinleyicilere sunuldu.
Konserdeki performans, salondaki müzikseverlerden büyük beğeni topladı. ASO, bu özel etkinlikte katılımcılara müziğin en derin ve etkileyici yönlerini bir arada sundu.










Çakırözer hak ettiği makamda
Yeni Parti yenilik getirir mi?
Başkan Ayşe Ünlüce CHP’den istifa edecek mi?
Daha dün gibi aklımızda
Coğrafyayı kader olmaktan çıkarmak
Es Es’in yolu açık olsun
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor