Küresel ekonomik belirsizliklerin devam ettiği bu dönemde, altın fiyatları son birkaç gündür yaşadığı düşüşü sonlandırmak için ABD'nin açıklayacağı tarım dışı istihdam verilerini bekliyor.
Özellikle ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşının yumuşamaya başlaması, yatırımcıların risk iştahlarını azaltarak altından uzaklaşmalarına neden olmuştu. Bu durum, altının tarihi yüksek seviyelerinden geri çekilmesine ve yükselişinin duraklamasına yol açtı.
Bugün saat 15:30'da açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verisinin, altın piyasasında hareketliliğe yol açması bekleniyor. Verinin ardından, altın fiyatlarında önemli bir değişim yaşanabilir.
Ons altın, gün içinde en düşük 3227 dolar, en yüksek ise 3258 dolar seviyesini gördü. Şu an 3251 dolardan işlem görmekte.
Gram altın, gün içindeki en düşük seviyesini 4002 lira, en yüksek seviyesini ise 4040 lira olarak gördü. Şu anda 4033 liradan alıcı buluyor.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Kesikbaş’ın ekonomik krize çözüm önerisinin odağında tarım var!
Tarkan Demir
Ataç sert çıktı
Kerem Akyıl
Her şeye rağmen Eskişehirspor!
Kaan Özcan
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
Ümit Polatbaş
Eskişehir’in ihtiyacı vardı
Seval Erci
Eskişehir'in komşusunda öyle bir miras var ki...
Funda Morgül
Bornova Afyonspor’dan daha zor rakip
Ahmet D. Canoruç
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
