Eskişehir’deki akaryakıt ve LPG otogaz istasyonlarına yönelik kapsamlı denetimler devam ediyor. Eskişehir Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent genelindeki istasyonları sıkı bir denetimden geçiriyor. Özellikle çevre yolu üzerindeki istasyonlar ile ilçelerdeki akaryakıt satış noktaları denetim kapsamına alındı.
Ekipler, istasyonlardan akaryakıt numuneleri alarak, sayaçların doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etti. Yapılan denetimlerde, akaryakıt ve otogaz ölçüm cihazlarının doğru kalibrasyona sahip olup olmadığı titizlikle incelendi. Yetkililer, denetimlerin belirli gün ve saatlerde devam edeceğini ve kurallara uymayan işletmelere yasal işlem başlatıldığını belirtti.
Bu denetimlerin, hem tüketicilerin güvenliğini sağlamak hem de haksız rekabetin önüne geçmek amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi. Yetkililer, denetimlerin önümüzdeki dönemde de aralıksız süreceğini vurguladı.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Bir nesil alarm veriyor!
Tarkan Demir
“İyi ki kentsel dönüşüm yaptık” diyebilelim!
Seval Erci
Ünlüce Balmumu Müzesi iddialarına yanıt verdi
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
