AK Parti'den Eskişehirli isme önemli görev!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç AK Parti'den Eskişehirli isme önemli görev!
A
a

AK Parti'nin Eskişehir il teşkilatında önemli bir değişim rüzgarı esti. 2008'den bu yana 4 defa il başkanlığına getirilen deneyimli isim Süleyman Reyhan'ın, parti genel merkezinde yeni bir göreve atanacağı öğrenildi. İşte yeni görevi...

Sütiş Eskişehir
AK Parti’nin 2008’den bu yana 4 defa il başkanlığına getirilen en deneyimli ismi Süleyman Reyhan’ın parti genel merkezinde görevlendirileceği öğrenildi.
İl Başkanlığı koltuğunu devrettiği Gürhan Albayrak ile 2007 yılında merkez ilçe başkanlığında birlikte çalışan Süleyman Reyhan, AK Parti Genel Merkezinde görev alacak.
Parti genel merkezindeki görevi henüz tevdi edilmeyen Süleyman Reyhan, dün yaptığı açıklamanın satır aralarında kullandığı “AK Parti Genel Merkezimizin şahsıma tevdi ettiği yeni görev nedeniyle siyasi hayatıma farklı bir vazifede devam edeceğim” ifadeleriyle aslında bir nevi terfi ettiğini açıklamıştı.
Öte yandan parti kurmayları, AK Parti Eskişehir teşkilatının en deneyimli ismi, 4 defa il başkanlığı görevine getirilen ve bu görevi en uzun süre yapan Süleyman Reyhan’ın deneyimlerinden yararlanmak için AK Parti Genel Merkezi’nin böyle bir tasarrufta bulunduğunu ifade etti.
Kaynak : Haber Merkezi
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon
Hayri 29 Ocak 2024 23:50

Tecrübemi? :-))))

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi