Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin 2. yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajda, depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Başkan Ataç, “Kaybettiğimiz her vatandaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor. Onları asla unutmayacağız” dedi.
Başkan Ataç, mesajında şu ifadeleri kullandı:
“6 Şubat 2023’te yaşanan, binlerce vatandaşımızın hayatını kaybetmesine ve büyük yıkımlara yol açan Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır, Adana, Kilis ve Elazığ’daki depremin üzerinden 2 yıl geçti. Depremden etkilenen 11 ilin acısını hala derinden yaşıyoruz. Kaybettiğimiz her vatandaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor.
Deprem sonrası süreçte Tepebaşılı hemşehrilerimizle birlikte dayanışma içerisinde birçok depremzedeye destek olduk. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak, afet bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Şu anda halkımızı deprem tehlikesi ve deprem riskinin azaltılması konusunda bilinçlendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelecekte ilçemizin daha güvenli ve dirençli bir yapıya kavuşması için hız kesmeden, el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.”
Başkan Ataç, 6 Şubat Kahramanmaraş Depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyerek, yakınlarına başsağlığı diledi ve “Onları asla unutmayacağız” dedi.
Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...
Özel değil devlet hastanesi yapılacak
Tarkan Demir
Deprem Eskişehir’e GE – Lİ – YOR
Kerem Akyıl
CHP mi sahada yoksa AK Parti mi?
Kaan Özcan
Eskişehir sokaklarında gördüğümüz en acı manzara!
Ümit Polatbaş
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Seval Erci
Sağduyu her şeyden önemli
Ahmet D. Canoruç
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Funda Morgül
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
Meltem Karakaş
Gürhan Albayrak ve Eskişehir İçin Yeni Bir Dönem
Rifat V. Halas
Sürdürülebilir kulüp kültürü
Konuk Kalem
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Tülin Karagöz
Düşükler neden tekrarlar?
Op. Dr. Alper Turgut
Sağlığınız için
Uzm. Dr. Burcu Aydemir Efelerli
Vatandaşları aydınlattık
M. Murat Aslan
Hayır, o yaşamak istiyor
Seda Göksoy
