Afyonkarahisar’Da 2023 Yılı Parçalı Bulutlu Bir Havayla Geçirdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Afyonkarahisar’Da 2023 Yılı Parçalı Bulutlu Bir Havayla Geçirdi
A
a

2023 Yılının Son Gününü Parçalı Bulutlu Bir Hava İle Geçiren Afyonkarahisar’Da Vatandaşlar Serin Havaya Rağmen Yılbaşı Alışverişi İçin Sokağa Çıktı.

2023 yılının son gününü parçalı bulutlu bir hava ile geçiren Afyonkarahisar’da vatandaşlar serin havaya rağmen yılbaşı alışverişi için sokağa çıktı.
Kentte yılın son gününde parçalı bulutlu ve serin bir hava hakim oldu. Meteorolojik değerlendirmelere göre kentte 2023’ün son günü yağış beklenmezken sıcaklıkların ise gündüz en yüksek 13 gece ise 2 derece olması bekleniyor. Serin havaya rağmen vatandaşlar yine de sokağa çıkarak yılbaşı alışverişlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların yeni yılın yani 2024 yılının ise sıkıntıların olmadığı ve güzellikle getirmesi dileklerinde bulundu.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi