Eskişehir’in amatör futbol takımlarından 2 Eylül Spor Kulübü, ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Özgür F. Demirdaş’ı ziyaret etti. Kulüp Başkanı Aykan Bayrak ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, 2 Eylül Spor’un Eskişehirspor’un kardeş takımı olduğu vurgulandı.
17 Haziran’da yapılan seçimle göreve gelen Başkan Bayrak, kulüplerinin Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Eskişehir’i temsil edeceğini belirterek, TFF 3. Lig’e yükselmek için şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
ESGROUP Yönetim Kurulu Başkanı Demirdaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2 Eylül Spor’un geçen sezonki başarılı performansının kardeş takım Kırmızı Şimşekler için önemli avantaj sağladığını söyledi ve takıma şampiyonluk yolunda başarılar diledi.
Ziyaretin sonunda Başkan Bayrak, ESGROUP Başkanı Demirdaş’a üzerinde isminin yazılı olduğu 26 numaralı formayı hediye etti. Bu jest, iki taraf arasındaki destek ve iş birliğinin sembolü oldu.










MHP İl Başkanı Candemir vedaya hazırlanıyor!
CHP’den bir milletvekili istifa edebilir
Halkın yanında olan esnafa selam!
Üreticiler zirai don ile karşı karşıya!
Sağduyu her şeyden önemli
Tepebaşı Belediyesi’nin iş birliği Eskişehirlileri ulaşımda rahat…
Bu korkunç tabloyu kimse konuşmuyor!
CHP’liler önce birbirini kazanabilirse sonra seçimleri de kazanab…
2023 yılında bizi neler bekliyor?
Düşükler neden tekrarlar?
Sağlığınız için
Vatandaşları aydınlattık
Hayır, o yaşamak istiyor
