“Satmamız gerekirse, satarız”

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç “Satmamız gerekirse, satarız”
A
a

“Satmamız gerekirse, satarız”


Transfer döneminin yaklaşmasının ardından birçok oyuncusuna talip çıkan Eskişehirspor’da Başkan Mesut Hoşcan önemli açıklamalarda bulundu. Transfer dönemi için tavrını ortaya koyan Hoşcan, “Kulübün çıkarları doğrultusunda oyuncu satmamız gerekirse, satarız” dedi

“Futbol satmam gibi bir tavrım yok”

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Hoşcan’ın Radyospor’a önemli açıklamalarda bulundu. Kendilerine ara dönem için gelen bir transfer teklifi olmadığını söyleyen Hoşcan, "Menajerler aracılığıyla gelen teklifleri ciddiye almıyoruz. Bizim için esas olan kulüpler tarafından gelen ya da gelecek yazılı tekliflerdir. Devre arası transfer dönemi için bize gelmiş bir teklif yok. Futbolcu değerini bulduğu zaman gereğini yaparız. 'Futbolcu satmam' diye bir tavrım yok" dedi.

“İki oyuncumuz için planlarımız var”

Eskişehirspor'da gösterdikleri performansın ardından Fatih Terim tarafından milli takıma alınan Tarık Çamdal ve Aytaç Kara için 4-5 yıllık bir planları olduğunu anlatan Hoşcan, sözlerine şöyle devam etti: “Tarık ve Aytaç oldukça iyi gidiyorlar. Bu gençlerin daha bu takımda yapacağı işler var. Bizim ana amacımız bu oyuncuların 4-5 yıl daha takımda kalması. Zamanı geldiğinde oyuncu ve takımların menfaatleri doğrultusunda transferleri gerçekleşecek” diyerek konuştu. (Spor Servisi)

1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi