"Eskişehir'in anahtarını Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz"

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç "Eskişehir'in anahtarını Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz"
A
a

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığına atanan Gürhan Albayrak ilk açıklamasını ES TV'ye yaptı. Albayrak kendisine verilen görev nedeniyle gururlu olduğunu söylerken, seçim süreci ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Albayrak, 'Cumhur ittifakıyla birlikte Eskişehir'in anahtarını Cumhurbaşkanımıza teslim edeceğiz' dedi. 

Sütiş Eskişehir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Eskişehir programı sonrası görevden alınan Süleyman Reyhan'ın yerine Gürhan Albayrak AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevine getirildi. Albayrak ilk röportajını ES TV Genel Yayın Yönetmeni Şener Çetin'e verdi. 

ONURLU VE GURURLUYUM

Albayrak kendisine tevdi edilen görev nedeniyle onurlu ve gururlu olduğunu belirtirken, geçmiş dönemde görev yapan tüm yöneticilere de teşekkür etti. Albayrak, "Bizim için çok önemli bir görev. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Teşkilat Başkanımıza, milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Tabiiki bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak yarışını bu zamana kadar buraya kadar getirdiler. Biz de şimdi bayrağı devraldık. İnşallah en güzel yere taşıma noktasında bir çaba içerisinde olacağız. Tabiiki geçmiş dönemde Yönetim Kurulu'nda olduk, İl Başkan Yardımcılığı yaptık. Geçmiş dönemde görev yapmış tüm İl Başkanlarımıza ve özellikle de Süleyman Reyhan Başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

SÜRECİ EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ 

Zaman çok kısa ve hedef büyük diyen Albayrak, "Sayın Cumhurbaşkanımız buraya geldiği zaman şunu söyledi: 'Zaman kısa olmasından dolayı 24 saat çalışacaksınız. Bu şehri bu dönem muhakkak AK Belediyecilikle tanıştıracaksınız.' Sonra da buraya bütün hizmetlerin yapılacağını kendisi de beyan etti. Onun için de onurluyuz, gururluyuz, heyecanlıyız. İnşallah bütün teşkilatımızla beraber topyekun olarak bu süreci en iyi şekilde yöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

ESKİŞEHİR'İN ANAHTARINI TESLİM EDECEĞİZ

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Albayrak hedeflerinin 1 Nisan'da Eskişehir'in anahtarını Cumhurbaşkanı'na ve Cumhur ittifakı Genel Başkanlarına teslim etmek olduğunu söyleyerek, "AK Parti her zaman seçime en hazırlıklı partidir. Bir seçim biter ve hemen farklı bir seçime hazırlanır. Bu konuda teşkilatlarımızın hepsi hazır. Ne yapacaklarını, nasıl yapacaklarını ve sandığa nasıl hakim olacaklarını bilir. MHP İl Başkanımız, BBP İl Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok önemli bir uyum içerisinde çalışmalarımız devam ediyor. Hedefimiz tabiiki 14+1, 15 belediyeyi almak. Ama bu çalışmakla olur, birlik ve beraberliği sağlamakla olur. Ben tabii bütün AK Parti camiasına ve MHP'li kardeşlerimize şunu söylemek istiyorum. Dün dünde kaldı. Bugün yeni şeyler söylemek lazım. Bu birlik ve beraberliği sağladığımız sürece altından kalkamayacağımız bir yük yoktur. Başarılı olamayacağımız hiç bir şey yoktur. Birbirimizi sevelim. Bu neden böyle söyledi, şu neden böyle yaptı söylemlerini bırakalım. Birlik ve beraberliği sağlayarak bu süreci en iyi şekilde tamamlayıp inşallah 1 Nisan'da Eskişehir'in anahtarını Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakı Genel Başkanlarımıza teslim edelim" vurgusu yaptı.

BİZ KENDİ İŞİMİZE ODAKLANDIK

Albayrak Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Adayı çıkarmasına ilişkin de şöyle konuştu: 
"Biz kendi işimize odaklanmış durumdayız. Rakiplerimiz tabiiki olacak, sonuçta bu bir seçim. Demokratik olarak herkes çıkma hakkına sahip. Biz ona bakmıyoruz. Kim çıkarsa çıksın" dedi.

SARICAKAYA SON DÜZLEMDE 

AK Parti'nin aday açıklamadığı tek ilçe olan Sarıcakaya ilçesiyle ilgili de Albayrak, birkaç gün içerisinde sürecin netleşeceğine dikkat çekti. Albayrak, "Sarıcakaya meselesiyle alakalı son düzlemdeyiz. İnşallah birkaç gün içerisinde kapsamlı, özellikle milletvekillerimiz, Belediye başkanlarımızla istişare ederek süreci sonlandıracağız. Bizim hedefimiz orada bir ittifak oluşmasındaki süreç artık netlik kazanmış durumda. Onu sonlandırdıktan sonra biz orada adım atacağız ve karar vereceğiz" değerlendirmesinde bulundu.
Kaynak : Şener Çetin
Şahin Erden Kuyumculuk
15 Temmuz 2024
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi