Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor için bunları söyledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen Eskişehirspor için bunları söyledi
A
a

Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği iftarda bir araya geldi. Geceye Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehirspor sözleri damgasını vurdu.

Sütiş Eskişehir
Büyükşehir Belediyesi Konuk Evi’nde gerçekleştirilen iftara katılım oldukça yoğun oldu. Yemeğe Büyükşehir Belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç katıldı.  Eskişehirsporlu Profesyonel Futbolcular Dayanışma Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi konuk evinde gerçekleştirilen iftar yemeğine katılım büyük oldu.

Eskişehirspor’un kurucu başkanlarından Aydın Begiter’in de yer aldığı yemeğe Yılmaz Büyükerşen ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı.  Dernek yönetimi adını konuşma yapan Hüdai Doğu “1965 yılından bugüne profesyonel takımda oynayıp sonradan futbolu bırakanların geçmişi bir bayrak altında tutarak dayanışmayı sağlam ve kuvvetli tutmak amacıyla birlik beraberlik ilkesinden yola çıkarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.  Derneğimizin etkinliklerinde bizleri yalnız bırakmayan ve her zaman yanımızda görmekten gurur duyduğumuz Büyükşehir Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Tepebaşı Belediye başkanı Ahmet Ataç başta olmak üzere bugün yanımnızda bulunamayan Odunpazarı Belediye başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ediyoruz” dedi. -Üreten kulüp olmak zorunda Başkan Yılmaz Büyükerşen ise  “Eskişehirspor’un Anadolu efsanesi olarak anılmasında emeği geçen sizler hiçbir zaman unutulmayacaksınız. Kulübün bugünlerde yaşadığı sıkıntıları aşmasında şirketleşmesi çok değerli.  Ancak bunu yaparken 1965 ruhu gibi tekrar üreten bir kulüp olmak zorundayız. Bunun içinde önce proje sonra sabır gerekli” dedi.  
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adil gündüz 28 Mayıs 2019 04:54

Büyükerşen onları söylemişte , onlar hangi derde derman olmuş , kardeşşşş geldiğimiz son tahlilde para lazım paraaaaa...... 200 trilyon borçla şirket mi yaparlar adamı . Bırakın şu söyle ortalıktan kaybol kolaycılığını . Kurtuluşun reçetesi o olabilir , ancak türkiyede onu başarabilmiş tek kulüp gösterin . Ütopik şeylerle avunmak karın doyurmuyor . O zaman hadi HOCAMIZ es es'i şirketleştiriversin . Kardeşler bu iş köprübaşına makyaj yapmaya benzemez .

8 3 Cevap Yaz
Ertuğrul Algan 27 Mayıs 2019 22:55

Şirketleşmek şart. Hoca doğruyu söylemiş.

2 7 Cevap Yaz
MERAK ETMEYİN 27 Mayıs 2019 21:50

Merak etmeyin, çok ciddi bir müteahid ikna edilmek üzere, listesiyle Perşembe günü seçim için salonda olacaktır. ve listesi çok güçlü isimlerden oluşuyor, hem bürokrasi, hem ticaret, hemde üniversite ayagından çok güçlü insanlarla geliyor.

0 0 Cevap Yaz
goll 27 Mayıs 2019 21:24

doğru söze ne denir sabırla yusuf varır mısıra lafla yürü peynir gemisi sirket kurulur balon patlar es es düşer kel görünür

0 2 Cevap Yaz
essli 27 Mayıs 2019 19:38

hoca ya kızıyordum destek vermiyor diye..haklı çıktı...tek yol şirketleşme....çalan çalmıyan belli olsun...hoca bu işi biliyor......

2 9 Cevap Yaz
EsEs 27 Mayıs 2019 17:45

Ayın başkan şirketleşmeyi çıkar yol olarak görüyorsunuz.Lütfen bir el atın.

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi