Yılmaz Büyükerşen: Ödenek olsaydı yapardık

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yılmaz Büyükerşen: Ödenek olsaydı yapardık
A
a

Sessiz sedasız Şarhöyük Mahallesi’nde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cumhuriyet Meydanı’nın altının neden otopark yapılmadığı eleştirilerine cevap veren Başkan Yılmaz Büyükerşen, “Eğer altını otopark yapacağımız bir meydan için gerekli ödenek olsaydı onu yapabilirdik” dedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'den açıklama... Büyük Park önünde atıl durumda bulunan ve saman pazarı olarak bilinen alan, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek modern bir meydan olarak Eskişehir’e kazandırıldı. Geçtiğimiz günlerde Funda Arar konserine de ev sahipliği yapan Cumhuriyet Meydanı’yla ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, altının neden otopark yapılmadığına yönelik eleştirilere cevap verdi. Kentin bir meydana ihtiyaç duyduğunun altını çizen Büyükerşen, “Hatırlayın biz mitingleri Sıhhiye Meydanında yapıyorduk. Sıhhiye Meydanı’nda o gün trafik duruyor. Halbuki şimdi bizim meydana getirdiğimiz alanda trafiğe engel olmayacak. Meydanla ilgili bir tek eleştiri var. ‘Altı neden otopark yapılmadı?’ Eğer altını otopark yapacağımız bir meydan için gerekli ödenek olsaydı onu yapabilirdik. 

Düzenlediğimiz meydandaki taşlar da Belediye tarafından üretilen taşlar, parkelerdir. İlerde paramız olduğu zaman veya bir başkası bizden sonra gelenler o taşları alıp bir tarafta toplar, altına otopark yapar, üstüne tekrar o taşları döşer. Üstü yine aynı meydan olur” diye konuştu. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
erhan 1 Kasım 2018 19:53

Arkadaşlar iyi güzelde bütçem yok diye bundan sonra yılmaz hoca yan gelip yatacak mi napacak bundan sonra hizmet yokmu

0 0 Cevap Yaz
2633 1 Kasım 2018 16:45

Bizim millet para verip otoparka araba falan koymuyor. Ayrıca heykelle otopark ve meydan yatırımlarını karşılaştıran hemşehrilerim. Heykel dediğiniz kaç para. Arabayla çikolatayı karşılaştırıyorsunuz. Az mantıklı olalım.

1 2 Cevap Yaz
Ahmet 1 Kasım 2018 13:54

Haklısınız başkanım Allah uzun ömür versin.

2 3 Cevap Yaz
Vatandaş 1 Kasım 2018 10:40

Heykeller için ödenek var değil mi?

9 6 Cevap Yaz
Vatandaş

Heykeller kadar taş düşsün başınıza

4 4
Eses 1 Kasım 2018 10:22

Adam daha ne yapsın imkansizligin içinde imkan sağlamaya çalışıyo otopark da lazım ama imkan doğrultusunda olur ev alırken otopark olsun diye mutahitle pazarlık yapiyomusunuz para ve imkan neye yeterse onu aliyosunuz

8 10 Cevap Yaz
Davut

evet aynen öyle ipone telefona para bulup ta diğer ihtiyaçlarda neye güç yetiyorsa düşüncesiyle aynı. heykle operaya bulunan imkanlar otoparkamı bulunmuyor.

9 5
M.Kemal KALPAKLIOGLU 1 Kasım 2018 09:49

Baskan hakli ismide guzel oldu anit parkimiz iyiden iyi guzellesti sagol yilmaz hocam allah saglik sihhat versin...

9 12 Cevap Yaz
A.ÇAKIR 1 Kasım 2018 09:48

Hoca dogru soylemis sihhiye ve vilayet yetersiz mitin alani yok secim zamanlari cok deerli oluyor trafik ayrica bu ekonomik kriz ortaminda en guzel cozum yoksa paran ayagini yorganina gore uzatacaksin. Zaten o bolgede otopark yapilirda isletmek zor gibi daha fazla gelismesi lazim o bolgenin...

5 9 Cevap Yaz
Kamil

o bölgede sokağa park edilen araçlar otoparka parkedecek yetmez bile

2 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi