Yarın Eskişehir'de hava nasıl olacak?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yarın Eskişehir'de hava nasıl olacak?
A
a

Meteoroloji'den hava durumu için yağış uyarısı geldi. Yurdun büyük kesiminde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi

Sütiş Eskişehir
(Eskişehir Hava Durumu)

Bugün Eskişehir'de bulutlu ve güneşli bir hava bizleri beklerken en yüksek sıcaklık değeri 20 derece olacak.

Meteoroloji'den alınan son verilere göre yarın kentimizde sağanak yağış bekleniyor.

Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 20 derece, en düşük ise 8 derece olacak.

Yurtta Hava!

Meteoroloji'den hava durumu için yağış uyarısı geldi. Başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük kesiminde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. İstanbul'da hava durumu nasıl olacak? Özellikle öğleden sonra İstanbul'da aralıklarla yağışların etkili olacağı belirtildi. İşte yurtta hava durumu raporları ve detaylar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz kıyı kesimi, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, İstanbul, Sinop, Afyonkarahisar, Muğla, Uşak ve Denizli çevreleri ile Balıkesir'in kuzey kıyıları ve Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'da yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi