Yangına giden itfaiye aracına park engeli

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Yangına giden itfaiye aracına park engeli
A
a

Eskişehir’de bir yangına müdahale etmek isteyen itfaiye ekipleri, park halindeki araçların çift taraflı kapattığı sokakta ilerleyemedi. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehir'de dün akşam saatlerinde Yenibağlar Mahallesi Hacıhüsnü Sokak üzerinde bir yangın ihbarını değerlendiren Eskişehir İtfaiyesi ekipleri, olay yerine intikal etmek yola çıktı. Yenibağlar mevkiine geldikten sonra adrese ulaşmak için ara sokaklara giren ekipler, Hacıhüsnü Sokakta beklemedikleri bir manzara ile karşılaştılar. Ekipleri, sokak üzerinde çift taraflı park eden araçlar yüzünden ihbar edilen adrese ilerleyemedi. İtfaiye aracının büyük olması, park edilen araçların arasından geçmesine engel olurken, Eskişehir İtfaiyesi ekipleri çaresiz bir şekilde araçlarından inerek, insanlara tek tek park halindeki araçların sahiplerini sordu. 

Kimseden olumlu dönüş alamayan itfaiye ekipleri, ilerleyemedikleri gibi geri geri sokaktan çıkmak zorunda kalarak farklı bir güzergahtan adrese gitmeyi denedi. 
Öte yandan yaşanan olay çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Şafak 21 Kasım 2018 19:41

Trafik polisleri ve belediye ukome ne işe yarar ? Şimdi bu haberi eminim onlarda görmüşlerdir. Şu şehirde bi düzen sağlanamıyor , illa ki birilerinin canı mı yansın ? İlla ki birileri kobay mı olsun ? Daha ne bekliyorlar çalışmak için ? Herkes topu birbirine atıyor , oysa ki bütün imkan ve yetkiler , inisiyatifler ellerindeyken çalışmalar hep göstermelik. Tabi insanlarda kabahatli , insanlarda sorumsuzlar. Örneğin belediye temizlik işlerine fotoğraflı olarak şikayette bulundum. Dalga geçer gibi ne yapmamızı istiyorsunuz diyor, fotoğraflar zaten ne yapması gerektiğini söylüyor. Salağa yatıyorlar.

0 1 Cevap Yaz
Erkal 21 Kasım 2018 15:51

Arabalardan gecse çöp yiginindan gecemeyecek neredeyse itfaiye.Pislik goturuyor sehri

1 2 Cevap Yaz
Tufan 21 Kasım 2018 15:33

olsun önemli değil deniz olmayan şehrimizde plajımız var ya bu bize yeter.

2 1 Cevap Yaz
Eses

Ne iciyonuz siz bizede soyleyinde bizde içelim adam sorumsuzca yola park yapmış ıtfaiye mağdur olmuş siz plaj deyip yorum yapıyonuz ayıp ayıp

1 2
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi