WhatsApp'ta dev yenilik kullanımda

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç WhatsApp'ta dev yenilik kullanımda
A
a

WhatsApp'ta yakın zaman önce duyurulan grup görüntülü görüşme özelliği, ilk etapta sınırlı sayıda kullanıcı için yayınlanmıştı. Popüler mesajlaşma uygulamasında her geçen saat daha fazla kullanıcı için yeni özellik devreye alınıyor. Hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayınlanan güncelleme ile gruplar arasında ister görüntülü ister sesli iletişim mümkün hale geliyor.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta grup çağrıları özelliğini kullanıma sunuldu. İster sesli ister görüntülü konuşmaya imkan tanıyan bu özellik, şimdilik sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşmış durumda. Nasıl bir dağılım politikası izlendiği bilinmese de zaman geçtikçe daha çok kullanıcı yeni grup çağrıları özelliğini kullanabilir hale geliyor.

Popüler mesajlaşma uygulaması dün itibarıyla yaşını doğrulamayan kullanıcıları servisten ihraç etmeye başladı. Yaş sınırı 13 olan uygulama, Avrupa Birliği tarafından 25 Mayıs’ta yürürlüğe sokulan Genel Veri Koruma Yönetmeliği sebebiyle, 13 yaş ve altı kullanıcılar için veri işleme izinini ebeveynler vermek zorunda. Eğer bir kullanıcı yaşını doğrulamazsa ve verileri işlendiği için çatı şirket Facebook'a dava açarsa, milyonlarca dolar tazminata hak sahibi olabilir. Bunu önlemek WhatsApp, dün itibarıyla yaşını doğrulamayanları servisinden çıkarıyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi