Volkan Demirel Eskişehirspor taraftarını bu sözlerle andı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Volkan Demirel Eskişehirspor taraftarını bu sözlerle andı
A
a

Hatayspor'un başarılı Teknik Direktörü Volkan Demirel, MKE Ankaragücü ile oynanan maçın ardından Eskişehirspor taraftarı için övgü dolu sözler söyledi. İşte ayrıntılar...

Sütiş Eskişehir

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Hatayspor, deplasmanda MKE Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı. Mücadelenin ardından yapılan basın toplantısında Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Demirel, maçın ikinci yarısında sakatlanan MKE Ankaragücü oyuncusu Alper Uludağ'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda, Hatay'da yaşanan 4.1 şiddetindeki depremle ilgili duyarlılık gösterdi.

Türk futbolundaki gelişmeleri değerlendiren Demirel, son dönemde yaşanan olayların Türk futboluna zarar verdiğini belirtti. "Bizim hep beraber Türk futbolunun daha iyi nereye götürebiliriz, bunu düşünmemiz gerekiyor." diyen Demirel, herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini vurguladı. Kendi adına hatalarının olduğunu ifade eden Demirel, Türk futbolunu daha ileri taşıma konusundaki çabalarını sürdüreceğini kaydetti.

"Eskişehirspor taraftarını çok seven bir hocayım"

Eskişehirspor taraftarını özel bir vurguyla anan Demirel, "Statların taraftarla güzel olduğunu düşünüyorum. Eskişehirspor, Ankaragücü, Bursaspor taraftarını çok seven bir hoca olarak biliniyorum. Bugün onlar olsa belki maç daha farklı olabilirdi. Seyircili veya seyircisiz, saha kenarında futbolun tadını çıkarıyoruz. Ancak seyircinin her zaman olması gerekiyor." şeklinde konuştu. Stadyumları doldurmanın ve insanları maçlara çekmenin önemine değinen Demirel, Türk futbolu adına üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini belirtti.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi