Valilik duyurdu! O saatler değiştirildi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Valilik duyurdu! O saatler değiştirildi...
A
a

Eskişehir Valiliği, 65 yaş ve üzeri vatandaşların Pazar günü 12.00 - 18.00 saatleri arasında dışarı çıkabileceğini duyurdu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehir haberleri

Geçtiğimiz hafta ilk defa uygulanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara belli saatlerde dışarı çıkma serbestisi, 11.00-15.00 saatleri arası olarak belirlenmişti. Eskişehir Valiliği bu saatlerde değişiklik yapıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Koronavirüs salgın önlemleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan, 65 yaş ve üzeri kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımız ihtiyaç duydukları hallerde refakatçileri ile birlikte 17 Mayıs Pazar günü meteorolojik şartlar, hava sıcaklıklarının artması hususları da değerlendirilip 12.00-18.00 arasında, altı saat süreyle muaf tutulmalarına karar verilmiştir. Uygulamanın yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabileceklerdir."

Ali Baş yazısında uyarmıştı!
Hava sıcaklıklarının Pazar günü 35 derece olacağına ve 12.00-16.00 arasında sıcaklığın zirve yapacağına dikkat çeken Anadolu Gazetesi yazarı Ali Baş, yaşlılar ve kronik rahatsızlığı olanlar için sokağa çıkma saatlerinin gözden geçirilmesi gerektiğini dün yazmıştı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi