Uyuyan devi uyandıracağız!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuyan devi uyandıracağız!
A
a

Eskişehirspor’un yeni Sportif Direktörü Murat Daldık TSYD Toplantısında açıklamada bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’un yeni Sportif Direktörü Murat Daldık TSYD Toplantısında açıklamada bulundu. Daldık, “Bu güzide kulüpte çalıştığım için çok mutluyum. Teknik kadroya inandığım için Eskişehir’e geldim. Kendileriyle yıllardır birlikte çalıştım. 4 gün oldu göreve başlayalı. Dışarıdan göründüğü gibi değil bu kulüp. Eskişehirspor bitti, yiyecek yemeği yok gibi algı oluşturulmuş. Ancak böyle bir durum yok. Biten bir şey yok. FIFA dosyalarından birisi olan Pinto’ya ödeme yapıldı. Teknik heyetle sürekli irtibat içinde olacağım. Gece gündüz çalışacağız ve Eskişehirspor’u buradan kurtaracağız. Uyuyan devi uyandırmak için buradayız” dedi.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Adem 30 Ekim 2020 13:23

Hadi canım sen de... boş laf bunlar...

0 10 Cevap Yaz
Burak 30 Ekim 2020 00:14

Nasıl? Lafla mı? Parayı nerden bulacaksın onu söyle. Yine bol kese atışlar başladı.

0 15 Cevap Yaz
Sahin 29 Ekim 2020 23:13

Sportif direktör bir klüpte kesinlikle olmalı ancak EsEs'e gelecek olursak suanki mali tabloda gelir ve gider tablosunu olumsuz etkileyecek bir harcama kalemi gibi gözüküyor. Eskişehirspor ne yazık ki uzun zamandır profesyonel yonetilmiyor. Bu yönetim gayet temiz bir düşünce yapısı ile yönetime geldi. İyi niyetli arkadaşların yönetimde olduğunu düşünüyorum ama bunun EsEs açısından bir artı oluşturup oluşturmadığı konusunda toplumda bir tartışma konusu var. Bu tartismalarda çok büyük bir kesim başarısızlıktan dolayı yönetimi istifaya davet ediyor. Ben başlarda bu tartışmaları yersiz buluyordum ancak yönetimin maddi güç yetersizliği, TFF üzerindeki etkisizligi, klubu ileriye taşıyabilecek bir vizyonunun olmamasından dolayı, takım üzerinde yönetim sıfatıyla değilde taraftar sıfatı ile bulunmasından kaynaklanan otorite boşluğundan dolayı yönetimi başarısız buluyorum. Mustafa Bey ve arkadaşlarını İSTİFAya davet ediyorum.

1 12 Cevap Yaz
Özcan baba 29 Ekim 2020 19:03

Başkana bir çift sözüm var. Başkan gene bir medya organına bir kuruş Gelirimiz yok. Loca alin diye ağlamış. Adama sormazlar mi bir kuruş geliriniz yoksa dışarıdan sportif direktörü hoca ve 6 tane yardımcısını Neden getirdiniz. Yoksa onlara para yerine çakıl tasimi vereceksiniz. O zaman yardimida il dışından toplasnlar . Bu kadar rezilliğe ve kepazelige rağmen istifa etmeyi dusunmuyormusun. Yönetim istifa..

0 13 Cevap Yaz
bilek26 29 Ekim 2020 18:49

Yönetimde kalmağa devam etmek için taraftarı oyalama amaçlı sportif direktör transferi birazda onunla uğraşın der gibi hiç bir iş yapmayacak adama para veriyorlar gitmemek için istifa etmemek için o koltuktan kalkmamak için. Sanki Eskişehirsporluymuş gibi demeçler verecek bizde onunla oyalanacağız öylemi geçin bunları. Gereksiz yere Es-Es in paralarını çarçur etmeyin kuruş geliri yok edebiyatı da sıktı artık.

0 13 Cevap Yaz
Ahmet Yımaz 29 Ekim 2020 18:13

Murat kardeş İlhan Var da 3 hafta önce aynı şeyleri söylemişti sende aynı şeyleri söylüyorsun lafla peynir gemisi yürümüyor 2 hafta sonra beraber elele gidermisiniz yoksa kalırmısınız ak koyun kara koyun belli olur

0 11 Cevap Yaz
Erdi atmaca 29 Ekim 2020 12:23

Sportif direktör musun nesin. Sende başladın bol keseden atmaya. Ne hikmetse Esesimize gelen herkes basin önünde ahkam kesiyor. Bu işler laklakla değil icraatla olur. Geçmişte ne başarıların var. Federasyonda 3-5 kişi tanimakla bu is olmuyor. Sanırım lisans işleriyle ugrasirkende kulupteydin yardım etmek için ne oldu. Kulüp lisansını halledebildin mi? Geç bu işleri . Bu işler pintoyla yapılan anlaşma gereği para yatirmakla.olmuyor. Bu işin tek çözümü bu başarısız yönetimin gitmesi yerine gerçekten işi bilen yönetimin gelmesi gerekir.

2 21 Cevap Yaz
Suat Avni 29 Ekim 2020 11:48

4 hafta sonra bu çocuk okumaz dersiniz...

1 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi