Uyuma Eskişehir...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uyuma Eskişehir...
A
a

2018-19 sezonuna başlayacak olan Eskişehirspor’da büyük kriz yaşanıyor.

Sütiş Eskişehir
Yönetim, kulüp lisansı ve transfer tahtasını açması için büyük uğraş veriyor. Acil olarak 15 milyon liraya ihtiyacı olan Es Es eğer bu parayı bulamazsa ligin ilk haftasında U-21 takımıyla mücadele etmek zorunda kalacak.

Ünal çıkmazda
Spor Toto 1. Lig’in başlamasına bir hafta kala Eskişehirspor’da büyük kriz kapıya dayandı. Rakiplerimiz lige galibiyetle başlamanın hesaplarını yaparken Eskişehirspor cephesinde ise kulüp lisansı alınması ve transfer tahtasının açılması için büyük uğraş veriliyor. 20 futbolcu, teknik adam ve alacaklı kulüpten imza alınması için 15 milyon TL’nin üzerinde bir paraya ihtiyacı olan Başkan Halil Ünal büyük bir çıkmazda.

3 teknik adam 17 futbolcu
Eskişehirspor Kulübü’ne imza vermeyen isimler belli olmaya başlandı. Teknik adamlardan Ertuğrul Sağlam, Güven Sabaz, Emre Özbayer, futbolculardan Nadir Çiftçi, Emre Güral, Berkay Tolga Dabanlı, Sinan Öner, Bienvenu, Kulach ve Defederico gibi oyuncuların kulübe imza vermediği iddia ediliyor. Siyah Kırmızılı yönetim bu isimlerle görüşmelerini tüm hızıyla sürdürüyor.

U-21’le çıkabiliriz
9 Ağustos Perşembe günü mesai bitimine kadar 20 dosyadan imza alması gereken Ünal, bu imzaları alabilirse, 10 Ağustos Cuma günü transfer tahtasını açacak ve yeni transferlere lisans çıkartabilecek. Cuma günü lisanslar çıkmadığı taktirde, Siyah kırmızılılar gençlerden ve U21 takımından oluşan kadroyla Giresun deplasmanına gitmek zorunda kalacak. Es Es’in 31 Ağustos’a kadar transfer tahtasını açması gerekiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tolga Demir 8 Ağustos 2018 20:27

ESKİŞEHİRSPOR Taraftarı daha ne yapsın Azda şu bedava kombine verdiklerinizden isteyin bişeyler Yönetimden isteyin Öyle sen 1 ver öteki 5 versin ben başkan olayım demekle olmuyor bu işler. Taraftar yaz demeden kış demeden takımın arkasında durdu Fakat taraftarada kızgınım hiç bir gün Yönetimi Protesto etmedi BEDAVA maça girenlere Tepki göstermedi. Bence bu sezon Herşeyin bittiği sezon olacak Mersin İdman Yurdu gibi Kümeye düşecek ESES Mazi olacak

0 1 Cevap Yaz
Ghepa 8 Ağustos 2018 02:30

Uyuma Eskişehir uyanıklar cebinizdeki paralara , yastık altındaki dolar, euro, altınlarınıza göz koymuş. Son 3 yıldır aldıkları yetmemiş bu sefer çok daha fazlasını istiyorlar.

1 1 Cevap Yaz
Ali Rıza Kule 7 Ağustos 2018 14:44

Anlamadığım şu ,Eses köklü ve büyük bir camiadir.3 hoca ve futbolcuların klübü imza vermemesi ne anlama geliyor bilmiyorum.Eger takımın başına hoca futbolcu olarak gelen futbolcular profesyonel ise imzalarini verir.İmzalarini vermezler se Ü 19 takımı ile çıkın ve Ü 21 takımı ile devam edin eses forması çok ağır dir layık olan giyin ve terletsin. Her şey para değildir. Klübü bu hale getiren idarecilerede teesuf ederim.Yazık değilmi anadolu yildizi bir klube.Kariyeri ve ismi ne olursa olsun imza vermeyen teknik kadroyu gönderin gitsin.Eses é layık teknik heyet gelsin göreve para için değil Forma için. ...

7 2 Cevap Yaz
sadık

Ali Rıza.. imza vermeyenler şu an elimizdeki mevcut oyuncular ve teknik heyet değil eskiden oynayanlar ve oynatan teknik heyetler..konuya ne kadarda yabancı olduğun belli ..

0 9
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi