Ünieses: Mantıklı bir açıklama bekliyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ünieses: Mantıklı bir açıklama bekliyoruz
A
a

Başkan Halil Ünal’ın, olağanüstü genel kurul bahanesine, bir tepki de ÜniESES’den geldi. 

Sütiş Eskişehir
“Sayın başkanımız belli ki son günlerde yanlış yönlendiriliyor veya sağlıklı kararlar alamıyor. Ya da aklında olan bir plan var bunu açıklamıyor” diyen Üniversiteli Eskişehirsporlular, “Aralık ayında üç yıl süre ile göreve gelen bir başkan, ortada hiçbir şey yok iken böyle bir karar almasının mantıklı bir açıklamasını bekliyoruz” dedi. 

TARAFTARLARI BAHANE GÖSTERDİ
Eskişehirspor’da Başkan Halil Ünal’ın, bazı taraftar gruplarının ve şahısların kendilerine hakaret ederek iftiralarda bulunduğunu, istenmedikleri yerde durmayacaklarını belirterek genel kurul kararı almasının ardından, taraftar grupları, temsilcileri ve tribün liderlerinden tepkiler gelmeye devam ediyor.

ÜNİESES AÇIKLAMA YAPTI
Taraftarın üç senedir vermiş olduğu mücadelenin, okullara ders belgesellere konu olduğunu belirten ÜniESES, “Taraftar gelinen noktada en son suçlanacak adrestir. Ortada hiçbir şey yok iken, böyle bir karar almasının ve gösterilen mazeretin, mantıklı bir açıklamasını bekliyoruz” dedi. 

BİZLER SADECE SORU YÖNELTTİK
Üniversiteli Eskişehirsporlular tarafından yapılan açıklama şöyle; Eskişehirspor’umuzda son günlerde yaşananlar ile ilgili olarak bu açıklamayı yapma gereği duyduk.  Geçtiğimiz günlerde yapılan taraftar toplantısına bütün oluşumlar gibi ÜniESES olarak biz de katıldık. Alınan kararlar ve yapılan açıklamalar sonrası geçtiğimiz senelerde yaşanan sıkıntıların tekrardan yaşanmaması için, alınan önlemler ve camiamızın merak ettiği birkaç soru yönelttik. 

BAŞKANA VE YÖNETİME TEK SÖZ SÖYLENMEDİ
Fakat bu sorular karşısında sayın başkan ve yönetim kurulunun gösterdikleri tepki, endişelerimizde ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi.
Başkan ve yönetim kuruluna karşı tek bir söz söylenmemiş ve yönetim kurulu ile ilgili herhangi bir olumsuz söylem olmamıştır.

BİZLER KAOS ORTAMI İSTEMEDİK
Ancak başkan ve yönetim kurulunun camiada oluşturmaya çalıştıkları algı, yaptıkları açıklamada ortaya çıkmıştır. Taraftar toplantısında alınan kararlar çarpıtılarak kaos ortamı hazırlanmıştır. Halbuki bizler açıklamamızda bu sezona kaos ortamında girmek istemediğinizi belirtmiştik.
Gelinen noktada başkanın yaptığı açıklamada ve sonrasında almış olduğu kongre tarihi Eskişehirspor’umuzun birlik ve beraberliğine zarar verir ve Eskişehirspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda bir hareket değildir.

TARAFTAR SUÇLANACAK SON ADRESTİR
Taraftarın üç senedir vermiş olduğu mücadele okullara ders belgesellere konu olmuştur. Taraftar gelinen noktada en son suçlanacak adrestir.

ALINAN KARAR KULÜBÜN MENFAATLERİ DOĞRULTUSUNDA MI?
Sayın başkanımız açıklamasında Haziran'da ki belli ödemelerden bahsetmiş ve kongre tarihimizin 7 Haziran olarak belirtmiştir. 
Tüm bunlar kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda mıdır? Zira ilk oturumda çoğunluk sağlanamadığı takdirde (bu zamana kadar hiç çoğunluk sağlanamadı) ikinci oturum 14 Haziran olacaktır. Belki ikinci oturumda bile çoğunluk sağlanmayabilir. 

MANTIKLI BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ
Doğal olarak başkanın açıklamasıyla alınan tarih çelişmektedir. 
Sayın başkanımız belli ki son günlerde yanlış yönlendiriliyor veya sağlıklı kararlar alamıyor, ya da aklında olan bir plan var bunu açıklamıyor.
Aralık ayında üç yıl süre ile göreve gelen bir başkan, ortada hiçbir şey yok iken böyle bir karar almasının mantıklı bir açıklamasını bekliyoruz. 
Bizler her zaman Eskişehirspor’umuzun menfaatleri doğrultusunda hareket ettik ve doğru bildiklerimizi dile getirmekten vazgeçmeyeceğiz.”
KAMPÜSTEN GELEN SES…
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
babanın oğlu kemal 12 Mayıs 2018 11:19

mantıklı açıklama zaten yapıldı. elimizde barut kalmadı. biz de seçimlerdeki aday adayları ve seçilmesi muhtemel adaylar üzerinden barut tedarikini yapacağız. cumhurbş, başbkn, bakan vs devreye girerse onun adı siyaset olur. ama bu şehrin milletvekilleri devreye girerse onun adı eskişehir dayanışması olur.

1 0 Cevap Yaz
Alper YILMAZ 11 Mayıs 2018 23:10

Takımdan şunları göndereceksiniz diye bir dayatmayı hiç bir yönetim kabul edemez.Taraftarlar Birliği Yılmaz Vural ve İzzet Erdoğan'ın derhal gönderilmesini istemişti.Yönetimde çekilme kararı ile karşılık verdi.

1 1 Cevap Yaz
ABDULLAH AKBIYIK 11 Mayıs 2018 18:30

Dünyanın enbüyük seyircisi ES-ES seyirci si içinde ciddi çürükler var bunların ES ES e yaptığı kötülüğü yunan gavuru yapmaz Antalyada maçın bitimine ondakika kala meşaleleri attılar göztepemin değirmeni ne su taşıdılar Aileler bu soysuz küfürbaz ların yüzünden maçlara ailesiyle gidemi yor takıma seyircisiz oynama cezası para cezaları aldırttırıyorlar.Sayın Dernek Başka nım bu çürükleri tespitet ve Seyircilikten u zaklaştır.Bu çürüklerin yüzünden asil esas sağlam elmalarda çöplüğe atılıyor ve ceza landırılıyor.Kim Halil Ünala iftira ederek iftira ediyorsa başa geliyor EsEs i yakıp gidiyor Halil Ünala yaptıklarını temizleti yorlar.Halil ünal olmasaydı Es-Es şimdi çoktan 3. Lige gitmişti. Halil Ünala teşek kür edin onurlandırın.Sonra Yılmaz Vural geldi ağzımızın tadıyla maç seyrettik vede 1.Ligde kaldık. Yılmaz vural bizi şaha kaldı racak düzeyde bir insandı onura etmeliyi niz Halil Ünal giderse Es-Es imiz 3.lige düşer Bu vebale ortak olursunuz.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi