Uğur Dündar'dan Eskişehirspor mesajı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Uğur Dündar'dan Eskişehirspor mesajı!
A
a

Eskişehirspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıları dile getiren Fuat Çapa'nın sözleri ülkede yankı bulmaya devam ediyor. Twitter adresinden bu konu hakkında yorum yapan Uğur Dündar Es Es'in içinde bulunduğu duruma değindi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor teknik direktörü Fuat Çapa'nın sosyal medyadan tüm Türkiye'ye seslendiği mesajları yankı bulmaya devam ediyor. Sosyal medyada birçok kişi tarafından destek mesajları alan Çapa NTV'de canlı yayına katılmış ve kulübün içinde bulunduğu durumu anlatmıştı. Geçtiğimiz günlerde duayen gazeteci Uğur Dündar da Fuat Çapa'nın bu açıklamalarını gündeme getirdi. 

Fuat Çapa'nın "Artık futbolcuları kampa alacak lüksümüz yok çünkü ne kahvaltı verebiliyoruz tesislerde ne de yemek." isyanı için Uğur Dündar yazdığı mesajda "Yılların Eskişehirspor'unun içine sürüklendiği üzücü duruma bakar mısınız? Teknik Direktör @fuatcapa  yaşadıkları büyük sıkıntıyı daha nasıl anlatsın?.." dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Davut 23 Kasım 2018 11:30

yapılan bu haberlerden sonra seni hangi takım ciddiye alır bunların nasıl olsa yiyecek ekmekleri yok oynadıkları futbol dan ne olacak zaten hepsi çoluk çocuk demezlermi?

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi