TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimiz galibiyet istiyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç TFF 3. Lig'deki Eskişehir temsilcimiz galibiyet istiyor!
A
a

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi ligin 23’üncü haftasında bugün Silifke Belediyesi’nin konuğu olacak. Sezonu Play-Off hattı içerisinde bitirmek isteyen üniversite ekibi Mersin’den puanla dönmek istiyor.

Sütiş Eskişehir

TFF 3. Lig 2. Grup’ta Eskişehir'i temsil eden Anadolu Üniversitesi, bugün ligin 23’üncü haftasında Silifke Belediyespor ile 2’inci kez karşılaşacak. Sezonun ilk devresinde Osmangazi Üniversitesi Sahası’nda oynanan karşılaşmada 1-0’lık skorla gülen taraf Mavi Beyazlı takım olmuştu. Üniversite ekibinin galibiyeti getiren golünü ise 78’inci dakikada kaptan Ali Fırsat Kasap atmıştı. Saat 14.00’te Silifke Şehir Stadı’nda oynanacak rövanş mücadelesinde temsilcimiz bu maçı da kazanmak istiyor.

Düdük Ünver’de

Anadolu Üniversitesi’nin bugün deplasmanda Silifke Belediyespor ile karşılaşacağı mücadelede düdük, Ankara Bölgesi’nden C Klasman hakemi Mustafa Ünver’de olacak. Ünver’in yardımcıları ise Abdurrahman Atabay, Ahmet Ulu ve Cem Eray Eşmekaya olacak. Hafta içinde Eskişehir’de antrenmanlarını tamamlayan takım son çalışmalarını Mersin’de yaparak müsabakaya hazır hale geldi.
 
Kaynak : MUHABİR - DUHAN BERK ÖTSUKARCI
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi