Tepebaşı harekete geçirir

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Tepebaşı harekete geçirir
A
a

Geçtiğimiz günlerde Keskin’de düzenlenen, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın da katıldığı bilgilendirme toplantısında Başkan Ataç’a spor yapmak istediklerini ileten Keskinli kadınlar, Keskin Deneyimli Kafe’de Pazartesi ve Çarşamba günleri olmak üzere spor yapmaya başladılar.

Sütiş Eskişehir
Deneyimli Kafeler, mahalle sakinlerinin buluşma noktası olmasının yanı sıra vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda pek çok etkinlik ve kursa ev sahipliği yaparak toplumsal yaşamın gelişimine katkı sağlıyor. Aerobik derslerinin ilk gününde çalışmalar hakkında açıklama yapan Milli Maratoncu Mehtap Sızmaz, “Derslerimizin ilk günü. Kadınlarımızın daha sağlıklı yaşamaları için çalışacağız. Hem sağlıklı yaşamalarını hem de mutlu olmalarını sağlayacağız. Tepebaşı Belediyesi’ne ev hanımlarına bu hizmeti verdiği için teşekkür ederim” dedi. Spor yapmak için Deneyimli Kafe’ye gelen 70 yaşındaki Pembe Aslım, “Çok memnunuz. Bizler evlerde oturuyoruz. Spor yapma imkanımız yok. Ataç Bey’e bu hizmeti verdiği için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Keskin Deneyimli Kafe’ye Yukarısöğütönü Mahallesi’nden gelen Mukadder Yalçın, aerobik derslerinin ilk gününde şöyle konuştu: “Böyle bir faaliyette bulunmak istiyordum. Çok güzel bir ortam. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldim. Hem sağlığım için hem de elbette zayıflamak için geliyorum.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
yskgenclik 6 Şubat 2018 10:02

ÇOK güzel bir uygulama tebrikler T.BAŞI BELEDİYESİ.komşu mahallelerimizde olan Deneyimli cafe malesef mahallemiz olan Y.SÖĞÜTÖNÜ nde yok.SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZA sesleniyorum sayın başkanım Keskin mah. var A.SÖĞÜTÖNÜNDE var ama bizim mahallemizde malesef DENEYİMLİ cafe yok mahelle merkezimizde caminin yanında eski düğün salonunun olduğu yere yapılabilir ama malesef karşı çıkanlar olduğunu biliyoruz sayın başkanım.Sayın başkanım mahellemizde her seçimde siz ve partiniz birinci parti geliyorsunuz ama hizmete gelince deneyimli cafeye gelince buraya yapmıyorsunuz bizde istiyoruz sayın başkanım eski düğün salonun yerine yapılmasını rica ediyoruz.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi