Taşlıgedik Hukuk ve Danışmanlık hizmete açıldı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taşlıgedik Hukuk ve Danışmanlık hizmete açıldı
A
a

Eski Eskişehir Ticaret Mahkemesi Başkanı Halil Taşlıgedik oğlu Av. Atakan Taşlıgedik ile birlikte Hukuk ve Danışmanlık bürosu açtı. Taşlıgedik oğlu ile birlikte çalışacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını söyledi

Sütiş Eskişehir
Eski Eskişehir Ticaret Mahkemesi Başkanı Halil Taşlıgedik oğlu Av. Atakan Taşlıgedik ile birlikte Hukuk ve Danışmanlık bürosu açtı. Taşlıgedik oğlu ile birlikte çalışacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşadığını söyledi.
32 yıl hakimlik görevi yaptıktan sonra emekli olan Eski Eskişehir Ticaret Mahkemesi Başkanı Halil Taşlıgedik oğlu Av. Atakan Taşlıgedik ile birlikte hukuk bürosu açtı. Açılışa Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Barosu Mustafa Elagöz ve çok sayıda davetli katıldı. Halil Taşlıgedik, “Hüküm makamı değil, bundan böyle savunma makamında görev icra edeceğiz. Oğlumla birlikte çalışmak da ayrı bir heyecan ve gurur veriyor. Ofisimiz Alanönü mahallesi Gayret sokakta Ali Rıza Bulvarında 2/4 dairede faaliyette bulunacağız. Hukuki anlamda halkımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu mutlu günümüzde açılışımıza teşrif ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.
Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz ise, “Hakim olabilirsiniz, savcı olabilirsiniz, Yargıtay Başkanı olabilirsiniz, Anayasa Mahkemesi Başkanı olabilirsiniz ama emekli olduktan sonra yapacağınız meslek avukatlıktır. O yüzden avukatlık mesleği en üst makamdır bana göre… Ben meslektaşlarımı kutluyorum. Eskişehir Barosu olarak her zaman yanlarındayız ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kurdelenin kesilmesiyle birlikte Taşlıgedik Hukuk ve Danışmanlık merkezi hizmete açıldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi