Taraftarlarımızı maça bekliyoruz

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Taraftarlarımızı maça bekliyoruz
A
a

Teknik direktör Yücel İldiz, yarın oynanacak İstanbulspor maçının önemine değinerek, tüm taraftarları tribünlerde görmek istediklerini söyledi. Eskişehirspor için yeni bir dönemin başladığını da belirten tecrübeli teknik adam, “İkinci yarıda taraftarlarımızın, kamuoyunun desteğiyle iyi bir ikinci yarı geçireceğiz diye düşünüyorum” dedi.

Sütiş Eskişehir
Teknik direktör Yücel İldiz, cumartesi günü saha ve taraftarları önlerinde oynayacakları İstanbulspor maçıyla birlikte, ligin ikinci yarısına güzel bir başlangıç yaparak girmek istediklerini söyledi.

ZOR SÜRECİ GERİDE BIRAKTIK
Dün tesislerde antrenman öncesi spor yazarlarına açıklama yapan İldiz, “Zorlu bir dönemde göreve gelmemize rağmen, büyük boşluk içinde oyuncu arkadaşlarımızla belli bir noktaya getirdik. Daha sonra biliyorsunuz yönetim değişikliği ve o arada geçen süre içerisinde takımı devre arasına kadar getirmeye çalıştık.  Halil bey yönetime geldikten sonra futbolculara ödeme yapmaya başladılar. Sezon başından beri hiç yapamadığımız kampı da yapmış olduk devre arasında. Tabi bu arada diğer sorunlarımızda giderildi.

YENİ BİR DÖNEM
Şunu söylemek istiyorum; Artık Eskişehirspor için yeni bir dönem başlıyor. İkinci yarıda taraftarlarımızın desteğiyle, kamuoyunun desteğiyle iyi bir ikinci yarı geçireceğiz diye düşünüyorum.
İnşallah Eskişehirspor için yeni bir dönemin başlangıcı olur. Bu nedenle herkesi Cumartesi günü oynayacağımız maça davet ediyorum” dedi.

EKSİKLER VAR
Yarın oynanacak İstanbulspor maçı öncesi takımdaki son durumu da aktaran İldiz, “Dorukhan ve Semih Şentürk bildiğiniz gibi cezalı. Onun dışında Andaç Antalya kampında çok iyi gidiyordu. Onun da bir sakatlığı var. Maç kadrosunda olmayacak. Diğer arkadaşlarımız burada. Uğur’un hafif bir sakatlığı vardı ama Uğur gayet iyi, bir sorunu yok.”
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi