Sokağa Çıkma Yasağında Sokak Hayvanlarının Beslenmesini Üstlendiler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sokağa Çıkma Yasağında Sokak Hayvanlarının Beslenmesini Üstlendiler
A
a

Bilecik’İn Bozüyük İlçesinde Güvercin Sevenler Derneği, Sokağa Çıkma Yasağının Olduğu 4 Gün Boyunca Sokak Hayvanlarının Beslenmesini Üstlendi.

Sütiş Eskişehir
Kazım Kurt Seçim 2024 DT haber içi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Güvercin Sevenler Derneği, sokağa çıkma yasağının olduğu 4 gün boyunca sokak hayvanlarının beslenmesini üstlendi.
Bozüyük Güvercin Sevenler Derneği, Bozüyük Belediyesinden aldığı izinle meydan ve sokaklardaki yabani güvercin, sahipsiz kedi ve köpeklerin sokağa çıkma yasağı olduğu 4 gün boyunca beslenmeleri ile ilgilenecek. Yem temininin sponsorluğu ise Sami Yelekli ve Salih Yüksel tarafından üstlenildi.
Dernek Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Meriç yaptığı açıklamada, “Tüm halkımız gibi bizlerde canlıları seviyoruz. Bu zor zamanlarda onları unutmadık. Belediyemize başvurduk, sağ olsunlar bize bu görevi verdiler. Bizler de bu sevimli canlılarımıza bir nebze de olsa katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Buradan tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlar daha nice bayramlara sağlıklı, huzurlu, mutlu bir şekilde ulaşmayı yüce rabbimden dileriz" dedi.
Kaynak : Bilecik Yerel Haberler - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Songül. Işık 25 Mayıs 2020 21:49

Sizi seviyorum güzel kalpli insanlar. Tek dikeğim sizin gibilerin çoğalması

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi