Sissoko'nun Eskişehirspor ve Eskişehir sevgisi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sissoko'nun Eskişehirspor ve Eskişehir sevgisi
A
a

Eskişehirspor'un Adana Demirspor ile oynayacağı maç öncesinde otele gelen Siyah-Kırmızılı taraftarlarla görüşen İbrahim Sissoko’nun taraftarlara ‘Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u seviyorum. Sizler için oynayacağım’ dediği öğrenildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Maç öncesi başarı dilemek için otele gelen Eskişehirspor taraftarlarına konuşan Fildişili futbolcu, “Bizlere bugüne kadar çok sözler verildi. Ancak tutulmadı. Artık sözlere inanmıyoruz. Yarınki maçta (Adana Demirspor) ne yönetici ne de bir başkası için, sadece sizin için oynayacağım. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma emin olabilirsiniz. Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u seviyorum. Burada takımda harika bir bağ var. Beni buraya çeken en önemli etken buydu” dedi. Adana Demirspor galibiyetinin bir gece öncesinde taraftara bunları söyleyen Sissoko, maçta iyi bir performans sergilemiş, golünü atmış, asistini yapmıştı. Fildişili futbolcu o gece taraftara verdiği sözü tuttu.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 14 Kasım 2019 15:58

ozzzaman sorarlar adama ... kamplara neden katilmadin diye ...

1 1 Cevap Yaz
bilek26 14 Kasım 2019 13:56

helal olsun sissoko ve diğer futbolcu ve antrenörlerimize

0 4 Cevap Yaz
262634 14 Kasım 2019 13:28

EsEs farkı bu. Bunun için EsEs yaşamalı...Zaten yaşarsa taraftarı sayesinde yaşayacak

0 6 Cevap Yaz
Hakan Malalı 14 Kasım 2019 13:08

İnşallah güçlü bir başkan ve yönetim grubu gelir.Size verilen sözler ve vecibeler de yerine getirilmiş olur. Helal olsun hepinize başarılar diliyorum..

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi