Şimşekler kampa başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimşekler kampa başladı
A
a

Lige verilen ara nedeniyle Antalya’ya giden Eskişehirspor’da kamp başladı. Siyah Kırmızılı ekip 8 gün boyunca sıkı bir kamp dönemi geçirecek. Es Es’in burada 2 hazırlık maçı yapması bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
Deprem felaketi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tüm liglere ara vermişti. Es Es’in mücadele ettiği 3. Lig’de ise heyecan mart ayının başında başlayacak. 4-5 Mart’ta Siyah Kırmızılı ekip sahasında Şanlıurfa ekibi Karbel Karaköprü’yü ağırlayacak. Şimşekler, lige verilen arayı Antalya’da kamp yaparak değerlendiriyor. Dün sabah erken saatlerde Antalya’ya giden Şimşekler, buradaki ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

İKİ HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK
Antalya’ya kamp için giden olan Eskişehirspor burada iki hazırlık maçı yapacak. Siyah Kırmızılı ekip Belek’teki ilk hazırlık maçını pazartesi günü Gürcistan ekibi Saburtalo ile yapmayı planladığı öğrenildi. Ayrıca Kırmızı Şimşeklerin 23 Şubat Perşembe günü ise 3. Lig 3’üncü grupta mücadele eden Kepez Belediyesi ile hazırlık maçı yapacak.  Teknik Direktör Özcan Kızıltan bu hazırlık maçlarında takımının son durumunu görme fırsatı yakalayacak.
Es Es ilk hazırlık maçını pazartesi veya Salı günü Gürcistan ekibi Saburtalo II takımı ile yapacak. Es Es 23 Şubat’ta 3. Lig ekibi Kepez Belediyesi ile hazırlık maçında karşılaşacak.
 Şimşekler kampa başladı 18.02.2023
KAMPI YAKINDAN TAKİP EDECEKLER
Siyah-Kırmızılı takımda dün başlayan Antalya kampına yöneticiler de gitti. Dün karayoluyla Antalya’ya giden ekipte şu isimler yer aldı; Başkan Erkan Koca, Başkanvekilleri Ulaş Entok ile Özgür Marankoz, Futbol Şube Sorumlusu Anıl Koçhan, İdari ve Tesislerden Sorumlu Asbaşkan Emre Alhan, Basın Sözcüsü Tamer Yavuz ve Stadyumdan Sorumlu Asbaşkan Niyazi Çelik. Yöneticiler pazartesi gününe kadar kampta kalıp takımı gözlemleyecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
pompeo 18 Şubat 2023 11:44

berberin oralarda ne isi var la ? ....

1 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi