Şimdi sıra Eskişehirsporlu futbolcularda!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şimdi sıra Eskişehirsporlu futbolcularda!
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Kaynaşlı Belediyespor'u 2-1 yenerek galibiyet serisini sürdürdü. Siyah-Kırmızılı yönetim, futbolculara bu galibiyetin ardından sevindiren bir harekette bulundu. İşte detaylar...

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Kaynaşlı Belediyespor’u 2-1 yenen Eskişehirspor’da, Siyah-Kırmızılı yönetim futbolculara galibiyet primi yatırdı. 

Hakan forma bekliyor

Eskişehirspor’un Perşembe günü renklerine bağladığı deneyimli orta saha oyuncusu Hakan Turan, yarın Gölbaşı Belediyespor maçında forma bekliyor. Takımla antrenmanlara başlayan Hakan, hazır olduğunu teknik kadro tarafından şans verilirse süre alabileceği öğrenildi.

Gölbaşı evinde kaybetmiyor

Yarın Eskişehirspor’u sahasında ağırlayacak olan Gölbaşı Belediyespor iç sahada oldukça etkili bir ekip. Alt sıralarda olmasına rağmen Ankara ekipleri Polatlı Belediyespor ve Sincan Belediyespor gibi takımları burada yenen Gölbaşı, Çilimli ve Ereğli ile de berabere kaldı. Başkent ekibi son 7 iç saha maçından 5 galibiyet, 2 beraberlik elde ederken hiç kaybetmedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses .sevdalisi 9 Mart 2024 18:30

Gölbaşı real.madridmi...? Sen eskisehirspor,sun çık oyna adam gibi al maçı.. priminin yatıyor.. sahada gevsmeyin.oynayin..yeter artık..

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi