Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde
A
a

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu verilerine göre ülke genelinde sıcaklıkların 3 ila 5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Sütiş Eskişehir
İşte Eskişehir'de hafta boyunca beklenen sıcaklıklar...

Bugün kentimizde hava çoğunlukla bulutlu geçecek. Beklenen en yüksek sıcaklık 15, en düşük ise 5 derece seviyelerinde olacak.
Yarın (Çarşamba) hava parçalı bulutlu olacak. Eskişehir'de sıcaklıklarda herhangi bir değişiklik olmayacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 15 en düşük ise 5 derece seviyelerinde olacak.
Perşembe günü Eskişehir'de özellikle sabah erken saatlerde sisli daha sonra güneşli bir hava hakim olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık 15 en düşük ise 5 derece seviyelerinde olacak.
Cuma Günü kentimizde az bulutlu hava hakim olacak. Beklenen en yüksek sıcaklık değeri 15 olurken, en düşük ise 5 derece seviyelerinde olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu verilerine göre yurdun iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Aksaray, Karaman, Sivas, Adana, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Tunceli, Bingöl ve Erzurum çevreleri ile Antalya’nın doğu kesimlerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinden sonra batı bölgelerin iç kesimlerinde yer yer pus hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın, genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 

Eskişehir hava durumu


 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi