Seri devam etsin!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Seri devam etsin!
A
a

Son 5 karşılaşmada müthiş bir galibiyet serisi yakalayan Eskişehir Basket, ligin 14’üncü haftasında bu akşam ağırlayacağı Beşiktaş’ı da devirerek seriyi 6 maça çıkartmak istiyor. Zorlu karşılaşma 20.15’te başlayacak.

Sütiş Eskişehir
Kazanmak istiyoruz
Aldığı başarılı sonuçlarla otoritelerden tam not alan  Eskişehir Basket, 14’üncü hafta maçında Beşiktaş Sompo Japan’ı ağırlayacak. Ligin iki kaliteli takımını karşı karşıya getirecek olan zorlu mücadelenin tamamen dolu tribünler önünde oynanması bekleniyor. Hafta boyunca Koç Josep Maria Berrocal gözetiminde tam kadro bu maça hazırlanan Eskişehir Basket, tribün rüzgarını da arkasına alıp Beşiktaş’ı devirmenin hesaplarını yapıyor.
 
Kupayı etkiliyor
Basketbol Süper Ligi’ndeki sıralama açısından büyük önem arz eden karşılaşma ayrıca Türkiye Kupası eşleşmeleri açısında da kritik önem taşıyor. İlk devreyi ilk 8’de bitiren takımların kupada 1-8, 2-7, 3-6 ve 4-5 şeklinde eşleştiği statüde, her iki takım da Fenerbahçe’nin ligi lider bitireceğini öngörüp ligi 3’üncü tamamlamak istiyor. Zira Fenerbahçe ilk devre lider olursa, 3’üncü sıradaki takım finale kadar Sarı-Lacivertli ekiple eşleşmiyor.
 
Eskişehir Basket-Beşiktaş Sompo Japan
Tarih: 6 Ocak Cumartesi
Yer: AÜ İki Eylül Spor Salonu
Saat: 20.15
Yayın: beINSports3
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi