Sergen Yalçın canlı yayında istifa etti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sergen Yalçın canlı yayında istifa etti
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın canlı yayında görevi bıraktığını açıkladı.

Sütiş Eskişehir
A Spor'da canlı yayına katılan Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Erzincanspor karşılaşmasının son maçları olacağını söyledi.
Türkiye Kupası 3. Tur maçnda Eskişehirspor'un deplasmanda Anagold 24Erzincanspor ile karşılaşacağı maç öncesi Sergen Yalçın ekip olarak görevi bıraktığını açıkladı.
Sergen Yalçın ASpor canlı yayınındaki röportaj sırasında ""Biz göreve başlarken çok farklı şeyler düşünüyorduk. Bir proje kapsamında görevi kabul ettim. Başkanla konuştuğumuzda çok şeyin farklı olacağını, puan silmelerin olmayacağını, eski sıkıntıların yaşanmayacağını konuştuk. Biz de ekip olarak çok zorlanıyoruz. Başladığımız günden beri bir şeyleri düzeltemiyoruz. Oyunsal anlamda da bir katkı sağlayamıyoruz takıma. İçeride yaşadığımız sorunlar çok belli. Sağlıklı bir yapı yok. Belli bir hedefler doğrultusunda çalışan ekibiz. Şu ana kadar geldiğimiz noktada maalesef böyle bir görüntü yok. Yaşadığımız sorunları biliyoruz, bilerek görevi kabul ettik ama en ufak ilerleme olmaması bizi büyük sıkıntıya sokuyor. Hiçbir maddi beklentim yok. Görevi bırakıyorum. Bundan sonra Eskişehirspor'a başarılar diliyorum. B takımla son maçım olacak. Burada rahat çalışma imkanı bulamadık, daha fazla da zorlamanın anlamı yok. Son maçımıza çıkıyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 21 Eylül 2017 17:19

Hep aynısını yapıyor Sergen hoca istikrar Yok.

0 0 Cevap Yaz
Kızılcıklı 21 Eylül 2017 14:30

Her takımdan kaçıyor futbol oynarken adam olmayan birini teknik direktör getirdiler kaçıcağını 5 yaşındaki çocuk bile biliyordu.

0 2 Cevap Yaz
SUCU 21 Eylül 2017 13:56

KAÇ KAÇ DAHA KAÇ MAÇ OLDU HANİ HERŞEYİ BİLİP GELMİŞTİN

0 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi