Semih Güler bedavaya rakibimize mi gidiyor?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Semih Güler bedavaya rakibimize mi gidiyor?
A
a

Eskişehirspor’un başarılı futbolcusu Semih Güler için Samsunspor’un ardından Adana Demirspor da devreye girdi. Es Es’in eski şimdi ise Adana Demir’in başında olan Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın Semih’i istediği belirtildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'da Semih Güler'in takımdan ayrılma ihtimali gündeme geldi. Siyah Kırmızılı formayla gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Semih Güler’in talipleri artmaya başlıyor. Alacakları ödenmediği gerekçesiyle şu an için sözleşmesini feshetme hakkını elinde bulunduran Semih camiayı üzecek bu hareketten şu an için uzak kalıyor. Spor kamuoyunda Semih’in bu durumu birçok kulübün iştahını açmış durumda. 24 yaşındaki futbolcuyu Samsunspor’un ardından Adana Demir’de istiyor.

Birçok kulübün radarında olan Semih Güler için Adana Demir’in devrede olduğu öğrenildi. Futbolcunun menajeriyle görüşme yaptığı iddia edilen Adana ekibinin 24 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. Es Es’in geçtiğimiz sezon başında olan şimdi ise Adana Demir’i çalıştıran Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın eski talebelesini ısrarla istediği iddia ediliyor. Es Es ise Semih’in alacaklarını ödeyip kulüpte tutmaya çalışıyor.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi / Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
EsEs 10 Ocak 2019 21:49

Semih elbette gitmesin.Giderse de büyük hata yapar.GİTTİĞİ TAKIMDA DİREK OYNAYAMAZSA ÇABUK BİTER.

0 0 Cevap Yaz
Eses 10 Ocak 2019 12:11

Yılmaz Vurala güvenip te gitme Semih. Onun Ads de kaç hafta kalacağı belli değil. Senin yarı yolda bırakır. Sonra da gelecek hocanın sana ne kadar şans vereceği belli değil. Sen takımdan ayrılma. Burada kendini ispatla.

2 6 Cevap Yaz
ESESLİ KARA 10 Ocak 2019 10:44

GİTME SEMIH

1 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi