Şeker Korosundan muhteşem performans

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şeker Korosundan muhteşem performans
A
a

Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı tarafından kurulan Türk Halk Müziği Korosu büyük ilgi gördü. Şef Mehmet Özel yönetiminde verilen konsere katılım oldukça yoğun oldu.

Sütiş Eskişehir
Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde verilen konsere, protokol üyeleri ve çok sayıda izleyici katıldı. Şeker Korosuna şeker Aybala sunuculuk yaptı.  Şef Mehmet Özel yönetiminde verilen konserde, bir koro bir solo olarak birbirinden güzel eserleri yorumlayan sanatçılar izleyenleri büyüledi. Şef Mehmet Özel hem sazıyla hem sözüyle hem ekibiyle büyük beğeni topladı. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Şeker Koronun kurucusu, Şeker Mahallesi Muhtarı Canan Arı, “Şefimiz Mehmet Özel yönetiminde, Türk Halk Müziği koromuzun söylediği, birbirinden güzel eserleri değerli Eskişehirli hemşerilerimizle buluşturduk. Şeker Mahallemizin Şeker sakinlerine ve değerli Eskişehirli hemşerilerimize ilgilerinden ve kültüre ve sanata verdiği önemden dolayı teşekkür ediyorum.  Bugün bu konserde emeği geçen şefimiz Mehmet Özel’e ve değerli ekibine, sunucumuz Şeker Aybala’ya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi