Şehzade Selim'in ablası Eskişehir'de ölümsüzleşti

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Şehzade Selim'in ablası Eskişehir'de ölümsüzleşti
A
a

Eskişehir’in başarılı dizi ve sinema oyuncusu Engin Öztürk’ün bir yıl önce  genç yaşta yaşamını yitiren ablası Avukat Berrin Öztürk’ün adı 75’nci Yıl Mahallesi’ndeki bir ilkokulun kütüphanesinde yaşatılacak.

Sütiş Eskişehir
KARDEŞİ DE KATILDI
vukat Berrin Öztürk anısına, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1991 girişli avukat arkadaşlarının sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Metin Sönmez İlkokulu’na kazandırmış oldukları kütüphanenin açılışı gerçekleşti. Açılışa; İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, merhum Berrin Öztürk´ün kardeşi Engin Öztürk, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1991 girişli projeyi yürüten avukatlar katıldı.

Şehzade Selim'in ablası Eskişehir'de ölümsüzleşti

DUYGUSAL TÖREN
Duygusal anların yaşandığı Açılış töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize kütüphanede verimli, başarılı ve keyifli bir zaman geçirmelerini diliyor, kütüphanenin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Berrin Öztürk bir yıl önce 15 Mart 2017 tarihinde Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucunda 44  yaşında hayatını kaybetmişti.
 
Kaynak : Ayhan Aydıner / Sonhaber
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi