Sandıklılı Öğrencilerin Oryantiring Başarısı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sandıklılı Öğrencilerin Oryantiring Başarısı
A
a

Afyonkarahisar’Da Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından Öğrenciler Arasında Düzenlenen Oryantiring Müsabakasında Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen Ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Öğrencileri 6 Altın, 8 Bronz Madalya Ve 1 Kupa Kazandı.

Sütiş Eskişehir
Afyonkarahisar’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından öğrenciler arasında düzenlenen Oryantiring müsabakasında Sandıklı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencileri 6 altın, 8 bronz madalya ve 1 kupa kazandı.
Kız ve Erkek ayrı ayrı iki gurup halinde düzenlenen müsabakaya 82 sporcu katıldı. Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden Halil Altın A Kategorisi il birincisi, Harun Çelik B Kategorisi İl Birincisi, Mustafa Berk Altay A Kategorisi ve Alihan Özbağ B kategorisi il dördüncüsü oldu. Yine Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu takım olarak B kategorisi erkek il birinciliği, A kategorisi erkek il üçüncülüğü elde ederek, 10 sporcuyla katıldıkları müsabakadalar da 6 altın, 8 bronz madalya ve 1 kupa kazandı. Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun başarı elden öğrencileri Afyonkarahisar’ı temsil etmek için Türkiye bölge finallerine katılacak.
Kaynak : Afyonkarahisar Yerel Haberleri - İHA
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi