Sağ bek ona emanet

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sağ bek ona emanet
A
a

Bu sezon Eskişehirspor’un ilk transferlerinden olan Hakan Aslantaş Hacettepe ile oynanan hazırlık karşılaşmasına ilk 11’de başladı.

Sütiş Eskişehir
Sağ bekte görev yapan Hakan mücadele boyunca iyi bir performans sergiledi. Sağ bekten yaptığı bindirmelerle etkili olmaya çalışan deneyimli oyuncunun bu sezon sağ bekin değişilmez ismi olmaya çalışacak.
 
Sissoko iyi görüntü verdi
Eskişehirspor’un yeni transferlerinden İbrahim Sissoko geçtiğimiz gün Hacettepe ile oynanan hazırlık maçında forma giydi. Maça ilk 11’de başlayan Fildişili futbolcunun iyi bir performans sergilemesi taraftarı mutlu etti. Yeni sezon öncesi eksiklerini kapatmaya hazırlanan deneyimli oyuncudan taraftar oldukça umutlu. Sissoko’nun Osmanlıspor ve Sivasspor ile oynanan hazırlık maçlarında da forma giymesi bekleniyor.
 
Milikovic ısınıyor
Eskişehirspor’un ilk transferi Marko Milinkovic, bu sezon oynanan ikinci hazırlık maçında da forma giydi. Geçtiğimiz hafta MC Oran ile oynanan hazırlık maçında forma giyen ve takımının galibiyet golünü atan Milinkovic geçtiğimiz günde Hacettepe ile oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Mücadelede iyi bir performans gösteren Milinkovic’in kısa sürede uyum sürecini aşması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi