Sadi Seda güven tazeledi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Sadi Seda güven tazeledi
A
a

Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şubesi Genel Kurulu TÜFAD Şube binasında gerçekleşti. Yapılan genel kurulda Sadi Seda güven tazeledi.

Sütiş Eskişehir

Spor yazarları üyelerin hazır bulunduğu kongrenin divanı EASKF Başkanı Sadri Atam, TÜFAD Başkanı Ahmet Bingöl ile Eski TSYD Eskişehir Şube Başkanı emektar gazeteci Suat Topateş’ten oluştu. Tek listede açık oylama ile yapılan seçimde mevcut başkan Sadi Seda güven tazeledi ve yeniden başkan seçildi. 

Güçlenerek ilerliyoruz

TSYD Eskişehir Şubesi’nin güçlenerek yoluna devam ettiğini söyleyen Başkan Sadi Seda, tüm üyelere teşekkür etti. Başkan Seda, bugüne kadar gerek derneğe gerekse spor basınına verdikleri desteklerden dolayı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’a da teşekkür etti.

Tebrik ettiler

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tonsgir, Eskişehir şubesinin gerçekleşen genel kurulunun ardından yeniden Başkan seçilen Sadi Seda’yı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.  Tongsir, Eskişehir şubesinin yeni dönemde görev yapacak üyelere başarılar diledi. EASKF Başkanı Sadri Atam ise yaptığı konuşmada Eskişehir spor basınının diğer illere göre çok iyi durumda olduğunu belirtirken, Eskişehir’deki tüm spor kulüplerine hep birlikte katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Yönetim Kurulu:
Erkan Midilli
Erhan Ünal
Ayhan Aydıner
Nazım Aydın
Deniz Açık
Ahmet Deniz Canoruç
Denetim Kurulu:
Suat Topateş
Ali Baş 
Eyüp Kelebek
 
Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi