Rektör Çomaklı ve eşi sosyal medyayı salladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Rektör Çomaklı ve eşi sosyal medyayı salladı
A
a

Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklı ve eşi Seda Çomaklı'dan sosyal medyayı sallayan mesajlaşma... İşte beğeni ve paylaşım rekoru kıran o mesajlar...

Sütiş Eskişehir
Eskişehir Anadolu Üniversitesi rektörü Şafak Ertan Çomaklı ve eşi Seda Çomaklı'nın sosyal medya hesabı İnstagram üzerindeki mesajlaşmaları beğeni ve paylaşım rekoru kırdı. Anadolu Üniversitesi'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Kampüsümüz karlar altında. Rektörümüz Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı ve Üniversitemizin yönetimi, bu akşam 19.00’da AKM’nin önünde kartopu savaşı için hepinizi bekliyor." mesajı yayınlandı. 

Bu mesajı gören bir Filiz isimli bir öğrencinin "Rektörüm bal olsaymışsın sen" mesajı yazması üzerine Seda Çomaklı önce gülücük attı sonra da "Bal derken?" diyerek öğrenciye takıldı. Mesajı gören öğrenci Seda Çomaklı'ya "yani Seda Hanım ne kadar da öğrencisiyle iç içe olan bizden bir rektörümüz var sevgi patlaması yaşadım rektörümüze karşı" yazdı. Bu mesajlaşmanın ardından Seda Çomaklı, Filiz adındaki öğrenciye öpücük gönderdi. Bu sıcak mesajlaşmalar kullanıcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Ayrıca rektör Çomaklı'nın "Ayrı kalacaz bir süre ama, bana bakarlar öğrencilerim galiba. Gerçi kartopu savaşında acımadılar ama" mesajına Seda Çomaklı gülerek "Öğrencilerim diyosun yani" mesajını bıraktı.

Bu sıcak mesajlaşmalara sosyal medyada paylaşım ve beğeni yağdı.
Kaynak : www.anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
gürcan 17 Ocak 2019 17:32

ne yapalım kartopu oynadı diye sevinelimmi hayretmi edelim

1 0 Cevap Yaz
Anadolu Üniversitesi 16 Ocak 2019 19:56

Anadolu üniversitesi artık kartopu savaşlarıyla gündemde yer bulmaya başladı, üniversite de yapılması gerekenler yokmudur.

2 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi