Ramazan ayında Eskişehir'de kritik tavsiye

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Ramazan ayında Eskişehir'de kritik tavsiye
A
a

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vücut direncini sağlamak amacıyla Osmanlı şerbetini öneren Aktar Koray Özkılıç,  şerbetin aynı zamanda koronavirüse karşı da bir zırh olduğunu söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehir haberleri: Ramazan ayının gelmesiyle birlikte vücut direncini sağlamak amacıyla Osmanlı şerbetini öneren Aktar Koray Özkılıç,  şerbetin aynı zamanda koronavirüse karşı da bir zırh olduğunu söyledi.
Korona sürecinde oruç tutmanın biraz zor olduğunu belirten Özkılıç, “Vücudun direncini artırmak için kullanılan rahat oruç tutmamızı sağlayacak materyaller otomatik olarak vücudun direncini artıracağı için koronavirüse karşı da bir zırh görevi görmektedir. Oruç tutarken iftarda veya sahurda fazla yememek lazım. Onun dışında vücut hararetini azaltmak için Osmanlı şerbeti kullanılması lazım. Osmalı şerbetinin içinde tarçın, zencefil, demirhindi, elma ve armut kurusu ile yapılan şerbet kullanılırsa su ihtiyacını azaltacaktır. Bu şerbet aynı zamanda koronavirüse karşı da koruma sağlayacaktır. Ramazanda özellikle şuna dikkat edilmesi lazım. Çok aşırı şekilde birden suya yüklenmemesi lazım” diye konuştu.


 
Kaynak : Esra Ünlü
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi